Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cordarone a oči

Od: mira6 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Jaké máte zkušenosti s tablety cordarone? Doktorka mi řekla abych se objednal na očním. Řekl jsem ji že mám oči v pořádku ohledně brýlí na čtení že to nemá se zrakem nic společného. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

Doktorka asi ví, co říká. Očař není jen pro měření toho, jestli vidíte dobře nebo ne. Zkoumá nitrooční tlak, sítnici, oční nerv a spoustu dalších věcí. Vámi uvedený lék může způsobit zánět očního nervu, který může vést až k rozvoji slepoty. Doktorka dala doporučení zajít si na oční, na vás je, jak s touhle informací naložíte. Něco se dá dobře a lehce řešit, pokud pacient přijde včas, pokud včas nepřijde, není již cest zpět. Oči máme jen jedny, bílá hůl ani asistenční pes je nenahradí a návštěva očaře 1x do roka není nikterak zatěžující vyšetření.

hodnocení

1x
Léky na srdce často mají vliv na zrak jako vedlejší účinek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]