Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vysvětlit chovani?

Od: rester odpovědí: 9 změna:
Jak si vysvetlite kdyz zadana slecna pri shledani (rekneme kamaradske schuzce) dava dotyky a pohlazeni?
Pohlazeni ve vlasech, dotyky na telo.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tak
hodnocení

3x

Asi tak, že zadaná slečna bude asi pěkná potvůrka. Chudák ten její, nebo další v pořadí.

hodnocení

3x

Nevím, ale mně by to nevadilo, užijte si a když se z ní vyklube mrška, tak čau bambíno :-D

doplněno 03.05.22 13:06:

Jen bacha, abyste nedostal po tlamě :-D

hodnocení

2x

Asi se jí líbíte a snaží se Vám to dávat najevo.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, slečna touží po styku a nejen kamaradskem. Zdravím!

hodnocení

1x

Ak je "zadana" s niekym inym ako vasim naj kamosom alebo sefom v praci, tak po nej normalne vystartujte a uvidite, ako to dopadne. Skuste ju dostat niekam do sukromia alebo aspon kdesi do prirody, je uz teplo. Ciastocne vam napovie aj odpoved na pozvanie typu "prid ku mne vecer, pozrieme si film".

hodnocení

0x
A jindy to nedělá? Někteří lidé jsou kontaktní a stále musejí někoho otlapkávat. Moje osobní zóna je 5 metrů, takže z takových lidí šílím, pokud to není přímo někdo blízký.

rester
hodnocení

Kontaktni bude ale vsimam si ze tyhle letme doteky jsou prevazne u me caste. U jinych lidi ne. A nevim jak si to vylozit.

liska5
hodnocení

0x

Třeba chce být už zadaná jinde..

michalverner
hodnocení

0x
To je první náznak toho,že asi časem bude chtít peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]