Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Uvažujeme letos o dovoledé v Albánii-Durres ve 4-5 *hotelu. Byl tam prosím někdo a může tuto dovolenou doporučit? Děkuji.
Jsem stejného názoru. Nebezpečná země. Že je tam krásně, to je sice pravda, ale to je v mnoha bezpečnějších zemích taky. Mně by tam nikdo nedostal.
Podle toho co jsem při návštěvě Albánie zjistil, tak jsou docela zblblí do Itálie. Asi jich tam moc bylo za prací a teď mají dojem že je to to nejlepší ohledně stravování a tak... Tak bych se bál aby vás nechtěli ohromovat tím jako dobrou pizzu umějí udělat.
Dürres (česky Drač) je přímořské přístavní město, na památky a jako východisko na výlety dobré, ale na válení u moře bych preferoval raději místa dál od měst.
Nevím jak teď, ale září 2019 na kraji Drače, jméno **** hotelu si nevybavím. Polopenze, bufet, výběr jídla slušný včetně ovoce, k večeři dvě deci červeného/bílého podle výběru. Mezi hotelem a pláží jen venkovní zahrádka, voda teplá, čistá. Kolem hotelu uklizeno (ulice už horší, ale to je v "teplých krajích" všude), personál velmi příjemný se snahou se domluvit, delegát Albánec s perfektní češtinou.
Výlety jen fakultativní (přece jen místní doprava je lehce, řekněme, nevěrohodná ) - Drač + fabrika na Skanderberg s degustací, Tirana a Krujë, všechny na necelý den. Byly i další možnosti, např. Ohridské jezero.
My starší dámy byly spokojené.
Děkuji všem za odpovědi. Ano,studenti se tam ztratili ale to už je víc jak 20 let a mnohé i větší známé cestovky Albánii doporučují. Ještě uvidíme ale rádi by jsme se tam podívali aspoň na ten týden.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.