Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit letenky ted nebo az pozdeji?

Od: fik odpovědí: 8 změna:
Dobry den, nasel jsem letenky do Rima za docela dobrou cenu (1400,-) na zacatek cervna. Mam je koupit ted nebo se budou jeste zlevnovat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

0x

1400,- je dle mého názoru celkem v pohodě a cena spíš už půjde nahoru.

gg*
hodnocení

0x
Letenky do Říma se dají snadno sehnat cca za 500, občas i 250, jednou jsem narazila na letenku za 26,- . 1400 je zbytečně drahé.
fik
To ano, ale chceme letet ted v cervnu...takove ceny jsou mimo sezonu treba na podzim
nox®

Ano, letenky za takové ceny se dají se štěstím sehant v nějakých akcích nebo mimo sezónu, ale na začátek sezóny je to podle mě v normě. Možná ještě omrknout jiné letiště nebo leteckou společnost. Obecně se říká, že nejlepší ceny jsou tak 1-3 měsíce před odletem.

gg*
zrovna dnes čerstvé letenky na květen a červen...takže ano, i v sezóně se dají sehnat velice snadno za 500,- ale když vám to nevyhovuje lette za 1400,- ‍♀
oprava, vložila jsem omylem fotku do Benátek a nejde mi to fotku smazat a vložit správnou, ale ano, jsou i letenky do Říma, mírně nad 500,-
Koupit letenky ted nebo az pozdeji?
gg*
tady...ceny do Říma na červen, opravdu se dá sehnat levněji než 1400,- ale je to na vás
Koupit letenky ted nebo az pozdeji? #2

gg*
hodnocení

0x
2x levnější než vaše cena
Koupit letenky ted nebo az pozdeji? #3

hako
hodnocení

0x
Podívej se, kolik by staly, kdyby jsi chtěl letět v pondělí. Podle toho porovnej, jestli je to víc nebo min. Já to tak dělám. Chci letěl do Athén v létě, vyjde to na 5 tisíc. Kdybych to kupoval jako last minutě, vyjde to na 4,9tisice.
Jinak do Říma jsem letěl za 750kc tam a zpět. Počkej až bude akce 1+1 letenka zdarma, ale pro to musíš sledovat weby leteckých společnosti, nebo instagramový profil @slevy_a_kupony, který na to upozorňuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]