Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Student Agency dovolená

Od: liuz odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s dovolenou od student agency? A tady na obrázku je ještě cena od 10 000,- ... Co v tom ještě není zahrnuto?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Přes SA (tj portál dovolena.cz ) objednávám zájezdy už několik let k plné spokojenosti. Umím sice německy a tak bych si to mohl u pořádající CK vyřídit sám (a dříve jsem to také tak dělal), ale bonusy co mi SA přidá jsou pro mne zajímavé, obdobný bonus pořádající CK (vlakem na letiště) nevyužiju protože se mi to zdá z Česka moc komplikované. Také v době covidové byl zprostředkovatel užitečný pro dojednání a transformaci vrácených záloh.

Dost často si zájezd najdu přímo na německých portálech a pak se s SA dohodnu na zprostředkování.

Jediné co od nich nepoužívám je cestovní pojištění. Oni ho nakupují u Allianz a to se mi zdá ve srovnání s konkurencí moc drahé. V normální situaci mi stačí CP co mám od banky, pro zájezdy v covidové době jsem volil jinou pojišťovnu právě pro krytí rizik karantény.

gorandincic
hodnocení

1x

Zakoupil jsem 13denní rodinný zájezd od Student Agency v hotelu Nergos Garden, Side, Turecko. Nikdy jsem nezažil horší dovolenou než tuto! Student Agency mi prodala NEOHODNOCENÝ/NON RATED hotel, bez hvězdičky, jako tříhvězdičkový! Byla to bouda, ne hotel! Takový podvod!

- pokoj samotný a nábytek jsou v "původním stavu" - přesně takové, jaké byly v době, kdy byl hotel postaven - před 20... 30... 40... lety?!?

- pokoj nebyl uklizen, vyluxován a připraven na příchod nového hosta - vše bylo špinavé

- zámek vstupních dveří je poškozený a v takovém stavu nezabezpečený

- jedna z klimatizací je mechanicky poškozená, se zjevnými/viditelnými chybějícími částmi a částečně funkčními součástmi

- dálkový ovladač televizoru poškozený, s chybějícím krytem baterií a deformovanými/poškozenými bateriemi

- únik vody v koupelně/záchodě, viditelný na podlaze koupelny

- prasklá zeď v koupelně a plíseň ve sprchovém koutě

- nebyly k dispozici žádné ručníky

- ani jedna sklenice na pokoji

- závěsy na oknech na několika místech roztržené

- dveře sprchového koutu zaseknuté v prostřední poloze, nebylo možné je posunout do polohy úplného otevření/zavření

- lednice na pokoji vůbec nefungovala

- jídlo - hrozné, nepoživatelné; snídaně, obědy a večeře byly vždy stejné; snídaně - vejce (vařená vejce, míchaná vejce, volské "oko”), hovězí salám, sýr (každý den stejný), olivy; oběd - rýže, těstoviny, nudle, polotovary (cordon-blue, kuřecí nugetky...); večeře - vařená zelenina, rýže, brambory... 11 snídaní + 11 obědů + 11 večeří - neměli jsme ani kousek masa kromě kuřecího... ani kousek hovězího, ani kousek jehněčího... saláty bez oleje, octa, soli, pepře, jakéhokoli koření... , proto jsme často, i přes zaplacené all inclusive, museli navštěvovat místní restaurace, abychom nebyli hladoví a pořádně se najedli, což vyžadovalo další neplánovanové výdaje

Chtěli jsme se i vrátit domů, když jsme zjistili, kam nás poslali, ale zástupce cestovní kanceláře nás domů nepustil. Nakonec Student Agency odmítá jakoukoliv zodpovědnost a odkazuje mě na reklamaci v Německu, kde byl původní poskytovatel zájezdu.

Student Agency používala na svých webových stránkách falešné fotografie a podváděla lidi (jako jsem byl já) a účtovala jim mnohem vyšší cenu za služby, než jaká jim byla poskytnuta.

Se Student Agency už nikdy více! Pokud si od nich koupíte zájezd, nikdy nevíte, co nakonec dostanete!

Student Agency dovolená
Student Agency dovolená #2
Student Agency dovolená #3

hodnocení

0x
Student agency zadne dovolene nema, funguje jako operator od jinych. Max vam zaridi dopravu (kde jsou taxy, zavazadla) a ubytovani. Jedte s overenou ck.

Však on pojede s ověřenou CK, SA mu to jem zprostředkuje s bonusem k tomu.

id

Student agency není žádný operátor něčeho, ale normální Cestovní agentura jako minimálně dalších 100 u nás. Mají dobré bonusy. My s nimi pojedeme až v září, zatím nemám zkušenost.

@ajo - vy jste s nimi už byla a máte špatné zkušenosti?

hodnocení

0x

Bez problémů.., několikrát jsem od nich zájezd měl (jistě, je to zprostředkovatel, ale ceny má prakticky stejné jako CK od kterých je prodává).

V dnešní době není přece žádný problém si vše před objednáním prověřit podrobně na webu (ať již recenze psané, nebo "neretušované" fotografie).

Než něco objednám, vždy vím do čeho jdu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]