Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním knihu

Od: bauerlukin® odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, sháním knihu Divoká mysl-průvodce lidskou psychikou od Billa Plotkina. Nema ji nekdo na prodej, nebo nevíte o někom?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Strejda Gůgl je geniální :-D Odkaz

liska5

To si asi taky našel...Jen když chceš dát do koše, tak není na skladě...*nevi*

gug
Hmm, strejda gůgl je geniální, ale tato "rada" vůbec ne. Jestli dokážete ze svého geniálního odkazu objednat tuto knihu, ohnu před vámi obdivně hřbet a pochvalně zamručím. Tazatel není po lobotomii, odkazy na vyprodané knihy si jistě dávno sám nalezl bez pomoci. To je mu k ničemu.

Gugu, mám nějakou potřebu vám odpovědět. Je mi jasné, že stejně nic ani nezměním, ani k ničemu nepřispěji, ale "když musíš, tak musíš". Líbí se mi vaše vyjadřování, ale nechápu, proč se stínem rozhořčení. Když pistel není po lobotomii, mohl napsat, že na netu kniha není. 4 slova? A vy jste mohl mít lepší náladu a babka z Ostravy vás nemusela rozčilovat. :-DKrásný 1.máj a krásnou dívku pod rozkvetlou třešni vám přeji. *mir*

liska5

Tady se musím naší milé babkazov zastat. Tazatelé často nenapíšou podstatné a člověk pak neodpoví adekvátně. Hlavně u zdravovědných otázek to je časté. Neuvedou věk, co berou za léky, ...A tady zase chybí, kde všude už knihu sháněl.

Babko, stačí pusa, nemusí to být zrovna dívka.*smich*..

k2

@liska5: Jaky vliv na ne/spravnost odpovedi ma to, kde tazatel knihu uz shanel? Jaka podstatna informace v textu otazky chybi? Ze tazatel nema zajem o odkaz na e-shopy, kde je vyprodana/nelze koupit?

noprom
hodnocení

0x

Zdá se, že je všude vyprodaná. Jestli chodíte do knihovny, zkuste (za poplatek) meziknihovní výpůjčku a knihu si okopírujte.

hodnocení

0x
Dobrý večer,všude vyprodaná. Já ji nemám,ale můžete se zkusit zaregistrovat na databázi knih, třeba se tam někdo najde,kdo ji prodává. Zadáte název knihy,ona se Vám objeví a dole je chlívek Bazar..
Tak jsem teď koukala.. ani na databázi ji nikdo neprodává
iti

Zajímavé je, že skončil i prodej eknihy na Alze.

Zbývá možnost si opatřit anglický originál.

něco o knize: dharmanerds.wordpress.com/...

hogan
hodnocení

0x

docplayer.cz/... tady je :o)

iti

To je jiný titul stejného autora, v originále Soulcraft: Crossing...

Poptávaný titul je Wild Mind: A Field Guide...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]