Nejste přihlášen/a.
Gugu, mám nějakou potřebu vám odpovědět. Je mi jasné, že stejně nic ani nezměním, ani k ničemu nepřispěji, ale "když musíš, tak musíš". Líbí se mi vaše vyjadřování, ale nechápu, proč se stínem rozhořčení. Když pistel není po lobotomii, mohl napsat, že na netu kniha není. 4 slova? A vy jste mohl mít lepší náladu a babka z Ostravy vás nemusela rozčilovat. Krásný 1.máj a krásnou dívku pod rozkvetlou třešni vám přeji.
Tady se musím naší milé babkazov zastat. Tazatelé často nenapíšou podstatné a člověk pak neodpoví adekvátně. Hlavně u zdravovědných otázek to je časté. Neuvedou věk, co berou za léky, ...A tady zase chybí, kde všude už knihu sháněl.
Babko, stačí pusa, nemusí to být zrovna dívka...
@liska5: Jaky vliv na ne/spravnost odpovedi ma to, kde tazatel knihu uz shanel? Jaka podstatna informace v textu otazky chybi? Ze tazatel nema zajem o odkaz na e-shopy, kde je vyprodana/nelze koupit?
Zajímavé je, že skončil i prodej eknihy na Alze.
Zbývá možnost si opatřit anglický originál.
něco o knize: dharmanerds.wordpress.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.