Nejste přihlášen/a.
U koho jste zboží objednal? Upozornil vás na clo? Ptám se proto, že mi přišla stejná žádost od pošty, s odkazem na celnicka.cz. Nic jsem nepochopila, nemám eura ani internetové bankovnictví a po poště jsem nic nechtěla. Měla jsem smlouvu s firmoum a potvrzenou platbu kartou předem. . Chvíli se se mnou handrkovali, ale nakonec poslali a o cle už nikdo nemluvil. To, že zboží, bylo neuvěřitelně nekvalitní, s čínskou zpáteční adresou, ani raději za pár slz nestojí.
Já bych se vším uháněla Aliexpres, se kterou mám smlouv -přijetí objednávky.
přesně takovým zmetkům bych vlepil poádný flákanec! Objednají a pak nepřeberou. To může udělat opravdu jen bezmozek! Nezlobte se na mne, ale nechápu!
To mi chodí u všech zásilek, že probíhá celní řízení. 2x mi přišlo ať vyplním údaje o zásilce. Vykašlala jsem se na to a zásilky i tak přišly.
Začínám mít s Aliexpressem, respektive s některými obchodníky špatné zkušenosti.
Chtěl jsem Scaner. Většinou byl asi za 60 dolarů. Našel jsem nabídku za 35 dolarů údajně z Německa. Ovšem podle pošty to byla Čína, podle sledovacího čísla balíček byl doručen na jinou adresu a podle velikosti balíčku, jak mi sdělila pošta, vůbec nemohl obsahovat moji objednávku. Po otevření sporu byly peníze obratem vráceny.
Našel jsem novou nabídku dokonce za 20 dolarů. Uvedeno bylo USA. Sledovací číslo není v evidenci ČP. Ochranná lhůta ještě asi 8 dnů.
Myslím, že to dopadne stejně. Ovšem nevím jaký to má význam. Možná stejný obchodník, jen různý obchod.
Až na ten jeden případ prakticky vše bez problémů. Nikdy mne nikdo neotravoval s nějakým čelním prohlášením.
Problém byl spíš s poštou která neoznámila doručení a doporučený balíček ležel na poště i dva měsíce. Jednou ovšem pošta vrátila balíček do Číny už v den doručení.
No a co kdybyste to ignoroval? Buď pošlou další výzvu nebo vám rovnou balík dojde domů. Radím jen ze své zkušenosti.
Obvykle nejpozději do měsíce mi vše přijde. Teď tedy čekám na jednu věc už od 11.3. , ale je to blbost za 60,- , takže pokud nepřijde, tak to zas tak bolet nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.