Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzké vstávání

Od: janni odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, občas musím vstávat kvůli škole brzy, abych si ráno zopakovala to, co jsem se večer naučila nebo nestihla naučit. Vstávám kvůli tomu většinou kolem 5., ale mám s tím strašný problém. Prostě se nedokážu vykopat z postele a zvonící budík třeba 4x za sebou odložím o 10 minut. Nevíte, jak si na to navyknout, aby to nebylo tak nepříjemné a vstala jsem hned na první zazvonění?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x
musite okamzite v sekunde bez premysleni vyskocit za 1. zvuku budiku a zacit fungovat, zachod, u toho hned telefon, aby mozek byl hned donuceny vnimat... je to hnuj, ale za minutu jste uplne ok, ikdyz se to puvodne z krupave postele nezdalo, odsouvani a pulhodinka na valeni dopredu proste v brzkych rannich hodinach nefunguje, a naopak znici pul dne, protoze clovek neni ok jeste dost dalsich hodin

hodnocení

1x
Já mám speciální appku - budík, kterou musím vyfotit qr kód v kuchyni na lednici. Mám povoleny pouze dvě odložení budíku, na třetí zvonění už musím vylézt - nejde vypnout bez qr. Jinak to odložení - u mne jsem zjistil, že nad 3 minuty už opět tvrdě usínám, tak jsem si nastavil dvouminutový sleep - - stáhni to na kratší dobu, než 10 minut.

mate59
hodnocení

0x

Chodit spát nejpozděj v 21.00 hod.A zvyknout si.

hodnocení

0x
Choďte spát dřív.

hodnocení

0x

Jednoduchá věc - hodně nepříjemný budík, zvonící pár minut mimo dosah z postele. Když už jednou vstanete abyste ho vypnula, určitě si pak nepůjdete znovu lehnout.

A to byste se divil, znovu si lehnout není problém..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]