Dobrý den, občas musím vstávat kvůli škole brzy, abych si ráno zopakovala to, co jsem se večer naučila nebo nestihla naučit. Vstávám kvůli tomu většinou kolem 5., ale mám s tím strašný problém. Prostě se nedokážu vykopat z postele a zvonící budík třeba 4x za sebou odložím o 10 minut. Nevíte, jak si na to navyknout, aby to nebylo tak nepříjemné a vstala jsem hned na první zazvonění?
musite okamzite v sekunde bez premysleni vyskocit za 1. zvuku budiku a zacit fungovat, zachod, u toho hned telefon, aby mozek byl hned donuceny vnimat... je to hnuj, ale za minutu jste uplne ok, ikdyz se to puvodne z krupave postele nezdalo, odsouvani a pulhodinka na valeni dopredu proste v brzkych rannich hodinach nefunguje, a naopak znici pul dne, protoze clovek neni ok jeste dost dalsich hodin
Já mám speciální appku - budík, kterou musím vyfotit qr kód v kuchyni na lednici. Mám povoleny pouze dvě odložení budíku, na třetí zvonění už musím vylézt - nejde vypnout bez qr. Jinak to odložení - u mne jsem zjistil, že nad 3 minuty už opět tvrdě usínám, tak jsem si nastavil dvouminutový sleep - - stáhni to na kratší dobu, než 10 minut.
Jednoduchá věc - hodně nepříjemný budík, zvonící pár minut mimo dosah z postele. Když už jednou vstanete abyste ho vypnula, určitě si pak nepůjdete znovu lehnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.