Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechci jít k soudu

Od: majin odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, chci se zeptat. Můj otec se bude soudit se svou bývalou přítelkyní o nezl. dítě. Nechci jít k soudu, jelikož jsem těhotná a mám být v psychické pohodě. Jen představa na soudní jednání mi vyvolává vážný vnitřní neklid. Slyšela jsem, že se u soudu nesmí pít. Co když se mi tam udělá nevolno a budu potřebovat zvracet? Ráda bych se neúčastnila těchto věcí. Co tedy napsat soudu za omluvu?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Napište jako omluvu pravdu. Jste těhotná, často Vám není dobře, máte i různé nepříjemné nálady a necítíte se na to, sedět u soudu. Jinak nevím, proč byste tam byla třeba. Jako svědek? Váš otec se bude dohadovat s bývalou družkou o dítě, co u toho budet platná Vy?

Jinak, pokud byste tam skutečně musela být, myslím, že plastová lahvička s vodou nikomu neublíží. Proč by Vám ve Vašem stavu zakazovali pít? A to zvracení? Do čekárny k lékaři přišla mladá žena s doprovodem, nesli malý plastový kbelíček. Paní měla asi nějaké zažívací problémy. Nakonec kbelíček opravdu použila a bylo dobře, že na to mysleli. Pořád lepší, než znečistit kdeco kolem sebe. Proto Vám kbelíček nikdo zakázat nemůže.

Já vím, je to nemilé, svým způsobem i tak trochu ponižující, ale pokud tam opravdu budete muset být, jinak to asi nepůjde. Pokud není Vaše účast povinná, omluvte se vzhledem ke svému stavu. Jaga.

joudic*
hodnocení

5x
a nedivate se moc na serialy? Leda se tam ukousete nudou, nez tam placnete ty 3 odpovedi, co mu treba pomuzou..

hodnocení

3x

Jestli jste předvolaná, tak tam jděte a nedělejte z toho problém. Těhotenství není nemoc. Několik minut vlastní výpovědi vám nemůže vůbec nijak uškodit. Před ní budete čekat na chodbě, kde se můžete napít nebo jít na záchod, po ní můžete odejít.

patamat
hodnocení

0x

Nějak nechápu, proč by jste měla jít k tomu soudu?

Jediný smysl by dávalo, že jste to nezletilé dítě o které se bude Váš otec soudt, ale nezletilá a těhotná?

Zkuste to prosím trochu vysvětlit.

majin
hodnocení

‍♀‍♀‍♀ Jsem jako svědek

Pokud máte svědčit ve prospěch otce a vy tam nepůjdete, tak se na vás bude otec zlobit, zvláště pokud soud prohraje, to vám asi neodpustí.

hodnocení

0x

Dostala jste předvolání k tomu soudu jako svědek?

majin
26.04.22 08:47
hodnocení

Ano

Můžete se omluvit ze zdravotních důvodů, budete asi potřebovat lékařské potvrzení.

Já bych rozhodně šla, když jste dostala předvolání. Může se stát, že soud bude odložen kvůli vyslechnutí svědků a stejně vás to nemine.

hodnocení

0x
Pět minut bez pití vydržíte, ne?

hodnocení

0x
Chápu že je Vám to nepříjemné,ale pokud to pomůže Vašemu otci,tak byste jít měla. Pití si vzít můžete, čůrat taky můžete. Většinou je to na chvíli,než zodpovíte pár otázek. Pokud by se to protáhlo,tak Vás čůrat pustí. Nebo blinkat..klidně si vezměte blicí cosi. Jinak když si to necháte napsat od lékaře,tak by Vám to jako omluvu u soudu měli uznat. Za mě - pokud jste zdravotně jen trochu schopna se zúčastnit, pak to udělejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]