Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se mohu dostat z Banu jiné poradny

Od: marcelanova odpovědí: 13 změna:

Bydlíme všichni v jedné malé vesnici, kde máme společný internet.Administrátor nám tam dal BAN na poradnu a řekl, že máme jít někam jinám drolit otázky.Prosila jsem ho e-mailem o odpuštění prohřešků.Od sousedky dcera něco napsala a ulítlo ji trochu nějaké drzé pubertální slovo.Vůbec mi na to neodpověděl a neuznal to,že se to může někdy stát, prtotože se holčina mohla třeba špatně vyspat nebo ve škole s někým pohádat.Každý máme někdy jak se říká svůj špatný den.Je nějaká šance napravit chybu někoho jiného a dát si schůzku s tím adminem a vysvětlit mu to?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nechápu, proč jste si vysnila schůzku s adminem. Kdyby se ten chudák měl scházet s každým, kdo dostane ban a poslouchat jeho nářky, nedělal by nic jiného. Stačí písemný styk.

Spíš mi připadá legrační, když má celá vesnice společný internet a adresu. Pak si může každý psát, jaké vulgarity chce a je schovaný za společnou vesnickou adresou.*smich* Připadá mi to stejně úsměvné, jako by celá mužská část vesnice navštěvovala jednu jedinou milou. Když by tato otěhotněla, kdo ze všech návštěvníků by byl otcem? S tou společnou adresou je to podobné. Ony totiž tyto sdílené věci bývají ošemetné.

Když si holčina nevidí do úst, bylo by nejlepší si zřídit samostatnou adresu, jen pro sebe. A nebudete trestaná banem za ty ostatní. Připadá mi to tak trochu jako masochismus. Jaga.

Dívka by se měla omlouvat sama, proč to za ni chcete žehlit Vy? Ona si není vědomá své viny a nemá snahu něco napravit? Kdybych se špatně vyspala či se s někým pohádala, jak píšete a pak drze znectila zrovna Vás, taky by se Vám to jistě nelíbilo. Byla by na místě moje omluva. A taky by to za mě nedělal pošťák či autobusák z naší vesnice. Tak ji nechte, ať si to vyžehlí sama.

liska5

*palec* Jaguš, boduješ :-D

tomaso
Já bych se tak úplně nevysmival lidem, ze na vesnici pouzivaji jednu IP,když evidentně nemáte tušení,jak a co technicky funguje...

hodnocení

2x

Chápu, takových lidí, kteří se schovávají za masu je mnoho a nezřídka je ten co křičí je i skutečný provinilec. Což samozřejmě nemusí být pravidlem.

Stačí požádat poskytovatele internetu o vlastní IP adresu a máte po problému...

marcelanova
hodnocení

Osobní schůzka s adminem se dá též domluvit nějak?

To zkuste... já třeba takový masochista nejsem.

smode2
hodnocení

1x
Podle mě by to mohla vyřešit VPN (přesměrování IP). A nemusíte ani na osobní schůzku*smich*
sirokko

Nevšimnul jsem si tvého příspěvku, takže radím to samé později níže...

hodnocení

1x

No, trosku divny pribeh. Ked ide poziadavka z klienta na server, ide tam totho ovela viac ako len IP adresa, napriklad je tam operacny system, prehliadac (Mozila, IE, chrome ...), takze pojde rozlisit, ci som pisal spoza toho isteho routra cez PC alebo mobil.

Nuz a osobne stretnutie s adminom? To uz zavana trolingom tuna, napad je to uplne uleteny a chory.

sirokko
hodnocení

1x

Stáhněte si VPN plugin pro prohlížeč a můžete se odbanovat třeba z Argentiny *smich*

Má to jen jediný problém, že přes VPN se budeš muset asi pokaždé znova logovat. Vépeenky používají zpravidla několik proxy adres v každé zemi takže při každém otevření dané adresy můžeš přistupovat z jiné IP.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, admin Vám určitě nedal ban za droleni otazek, jak zde píšete, ale byl za troleni (trolling). A určitě se nejednalo jen o jedno závadné slovo či příspěvek, ale bylo toho více. Neskemrejte u neoblomneho admina a pište jinam (slusne a netrollit). Zdravím!

hodnocení

0x

Jakýsi ban (byla tam slova baracuda, což je dravá ryba) jsem v průběhu asi deseti let dvakrát dostala na stránkách České televize. Chtěla jsem tehdy psát do dnes již neexistující diskuze. Internet mi zajišťuje menší regionální společnost. Syn mi vysvětlil, jak to může být v tomto případě s IP adresou. Tak jsem své společnosti napsala, že nejsem škodič, a požádala o jinou IP adresu. A bylo to. Že bych jela do Prahy za adminem, mě opravdu nenapadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]