Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Burzitida nyni zamrzle rameno operace

Od: klark odpovědí: 5 změna:
Dobry den.nemáte tady někdo zkušenosti se zánětem tihovych váčků rameno? Po půl roce už rameno nebolí,akorat při námaze rozcvičovani.Zkraje nic nepomohlo, léky, rázove vlny a obstřiky.Hrozne bolesti v noci hlavně v klidu. Tak jsem se objednala na operaci sama, můj ortoped měl čas a nebyl pro.Na to mne pote poslal sám na Ask redres, ale ted je rameno zamrzlé. Na cvičení mě neposlal.Tak tedy nevim zda to bude mít význam v této fázi. Mam zřejmě zkrácené šlachy a možná by stačily pravidelne rehabilitace..Mam jit na Ask operaci a redres. poté zahajit cvičení. Já jsem chtěla být dřiv v pořádku a neléčit se roky.Otázkou je zda operace teď k něčemu bude.když uz je asi zánět vyléčeny.Hybnost dost vázne. Doktoři pořádně neinformuji..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím , zkuste promazávat mastí z kostivalu . Dále vám doporučím koupele z kostivalu . 250-500 g čerstvých nebo sušených listů , nechte máčet přes noc v pěti litrech studené vody . Druhý den zahřát na bod varu a tekutinu vlét do vany . Ve vodě ležet alespoň 20 minut . Také můžete zkusit pár listů rozválet válečkem , přiložit na místo a zavázat obvazem . Věřím , že Vám to pomůže , moje babička na to nedala dopustit. Jinak lehce masírovat a opatrně procvičovat. Přeji brzké uzdravení
Mario
klark
hodnocení

Děkuji za radu, mne by spíše zajimalo zda se tu někdo najde kdo byl s tímto také na operaci artroskopicke a redres ramene.potrebuji muj stav řešit rychle.proto už na tu operaci půjdu a uvidím.Poté rozcvičovat.

liska5
hodnocení

0x

Jste mladá oštěpařka, nebo diabetická důchodkyně? Věk? Fyzické zátěž? Práce? Skolioza? Životní styl, stres, strava? Na tu rehabilitaci se objednejte sama. Určitě. Lékař tam objeví možná souvislosti s páteří. Navrhne cviky, masáže, Zařadí elektroléčbu, magnety ... Ortopédi jednají většinou rychle. Obstřiky už si nenechte! Sice potlačí zánět, ale po více injekcích úpony zkřehnou. Od operace bych zas tak moc neočekávala. Taky dlouhá rehabilitace. Rameno je pod vlivem kondice plic na té straně.

klark
hodnocení

Zřejmě z přetížení ten zánět. Po těžším průběhu covidu - zápalu plic jsem nastoupila do zaměstnání kde jsem zvedala i těžší břemena, dělala nocni směny a byl to náraz zápřah.Nyni uz mám domluvenou operaci v kvstnu začátkem a opět pokašlávam. Takže je stejně zákrok v ohrožení.
Rehabilitace mam již domluvene, poslal mě chirurg, ale do zákroku stihnu jen 2 krat.Po operaci mam celkem 8 cvičení. Ono maji dopředu celkem narvano všude a jiz si platim operaci, nemam ještě na rehabulitace, když na ně mám nárok na pojišťovnu. No budu nějak rozcvičovat sama doma, bolest je to trdy strašna.A redres snad pomůže. uvolni kloub. Skoliozu mam mírnou take..Ale ja si nemůžu dovolit byt 2 roky třeba bez prostředků a čekat že to možná rozcvičím.Jsem sama a musim se nějak živit.Byla jsem operatorka výroby ve fabrice a prodavačka. zvedá těžká břemena a jakou jinou praci když nemam potřebnou kvalifikaci můžu dělat? ID uvidim až jak dopadnou po operaci doufám. že to pomůže.
liska5

Taky je dobré půjčit si biolampu. Spíš než tu malou /Biostimul/, ozařovat tou velkou od Zeptera, jestli má někdo z Vašich známých.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]