Nejste přihlášen/a.
Manželce je špatně, ztratila čich a má silný chraplavý kašel. Domnívá se, že chytila virus Covid 19. Má nejprve volat svoji obvodní lékařku nebo tam má osobně jít? Jak má získat tu žádanku pro test hrazený VZP? A má jít na PCR nebo jen antigenní test? Může se hned objednat v testovacím místě FN v Motole? Ty předpisy jsou tak zmatené, aby se v tom prase vyznalo
Tak už přišel výsledek testu PCR - byl negativní, tak jsme si oddechli.
No, já si to přivezl od zákazníka - rýma, kašel, chrapot. Jelikož jsem měl doma antigen, udělal jsem si jej -pozitiv. Ráno jsem volal obvoďákovi, ten mě poslal na PCR s tím, že když je to vyžádané od obvoďáka, je to hrazeno z pojištění. Doktor mi rovnou řekl, že mám být týden v karanténě .
My doma nic nemáme, tak budeme volat doktorku, aby manželce poslala na mobil tu žádanku. Potom asi půjdeme do odběrového centra Praha - Řepy- Žufanova na PCR test. Snad je to tak správně.
zitra co nejdříve ať zavola svoji lekařce řekne ,že pžinaky at zaueviduje do systému na test, ať jde na PCR najdtě si nejbližší testovaci místo testovani.uzis.cz/... manželku určitě doprovodtě pak doma počkjete na vysledek pak už jde všechno elektronicky
našel jsem toto místo cntesty.cz/... nevim jestli to nebude mit bliže
pokud je manželka očkovana má narok na 3 testy zdarma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.