Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wobenzym - nedostupnost -> náhrada

Od: nimha® odpovědí: 18 změna:

Ahoj,

mám po úraze ramene a rehab. lékař mi poradil jako pomocnou léčbu suplementaci Wobenzymem. Chtěl jsem ho teď objednat a nikdo ho nemají; píšou, že snad není v celé Evropě.

Podle vývoje cen na Huerece začal koncem února prudce zdražovat a skončil někdy v půlce března s cenou o 50 % víc, ale i tak už není.

Nevíte, kde by se dal ještě koupit, případně nějakou jeho náhradu?

Předem díky!

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

3x

Poptat se ve všech lékárnách v okolí. Třeba někde jeden zbyl. Držím palkce. Manželce po operaci velmi pomohl. Doporučuji.

doplněno 11.03.23 20:02:

Už zase Wobenzym vyrábí.

hodnocení

2x

Já se vždycky ptám v lékárnách - najdou mi adekvátní náhradu.

Vám možná budou stačit gumoví medvídci a želatina.

hodnocení

No, to je měkké tkáně, svaly a související úpony. Na klouby výživu mám. Ale jinak jo, zítra obejdu pár lékáren, třeba někde zbyl.

liska5
hodnocení

2x

Já zas nevidím ve Wobenzymu takovou spásu. Jediné, co jsem po něm vnímala, že mi nafukoval břicho...Na poúrazové stavy spíš King Kong kapky vnitřně a Artrin krém na mazání.

Manžel byl po zlomenině kotníku, stále bolelo a po využívání Wobenzyn jako když utne. Moc ho chválil, ale těžko tvrdit, jestli to bylo tím wobenzynem.

Syn měl těžkou autonehodu a bylo mu lékaři doporučeno používání Wonebzymu. Několik lékařů ho doporučovalo a několik se nad tím usmívalo. Faktem je, že se velmi rychle hojil... Ale jestli pomohl Wobenzym, nebo jen to, že byl mladej nevím... Ale mám pocit že tehdy bral denně cca 30 tablet...

Právě kvůli množství tablet mě po Wobenzymu bolel žaludek, takže jsem ho musela přestat brát. Podle toho, jak se propaguje, to vypadá na hotový zázrak a všichni kdo ho použijí, budou zdaví a nesmrtelní.

Tak každý člověk je jiný a asi to může i jinak na každého působit... Když je člověk na tom dost špatně, tak věří a zkouší všechno...

Jojo, pravda, vždyť já jsem to taky chtěla zkusit.

Já na tom byl jako Liška, s tím rozdílem, že nezůstalo jen u nafouknutí. Přešlo to v křeče v břiše a nakonec to našlo cestu ven - spodním koncem. Tím jsem s Wobenzymem skončil. Manželka ho brala po dvou operacích a bez problému. Někdo ho snese a někdo holt ne.

petrkrel
hodnocení

2x

Ahoj, mne lékař loni doporučil místo Wobenzymu produkt Walzym kapsle. Beru po komplikovaném úrazu a následné operaci již 4 měsíce a vše se skvěle hojí. Takže za mne Walzym.

hodnocení

1x
I keď je to pomaly rok starý dotaz, vyskúšajte PHLOGENZYM.

id
hodnocení

0x
Odpověď neznám. Už dva roky řešíme klouby, svaly,šlachy i měkké tkáně gelem pro závodní koně. Rada od kamaráda veterináře.
Je to modrá krabička, kostivalový gel, 500 ml, asi 2oo,- Kč.
id
Hledejte pod názvem - Kostivalový masážní koňský gel, 500 ml .jsou i podobné produkty, ty nám nevyhovují

alavis
hodnocení

0x

Již léta užívám alavis a nedám na něj dopustit, když nemám čas to míchat, jenom dávku nasucho zapiju a výsledek je stejný, chuťově dokonce přijatelnější. Od doby co to beru jsem bez obtíží.

liska5
hodnocení

0x

A ještě bych zkusila Biolampu. Nevím, jestli by stačila ta malá do ruky / Biostimul/, ale určitě ta velká na stojanu od Zeptera. Tu si od někoho půjčit. A upravit stravu / omezit cukry, uzeniny a pokud jíte maso denně, ta i tam ubrat/. A více pít vodu se lžicí jablečného octa. Odkyselení je základ pro boj se záněty.

max2
Na regeneraci bych pridal jeste Moringo.
Je to prasek z listu stromy, plny aminokyselin. Davam obcas lzicku do pul litru kvalitni vody. Telo si ty potrebne latky prebere. Alavis a kostivalova mast taky samozrejme.
Mozna jeste nejakou tinkturu z pupenu nebo hub.

joudic*
hodnocení

0x
wobenzym vubec nic nedela, je to poloplacebo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]