Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nedávno jsem pokládala dotaz na originální svatební dar. Nakonec jsem se rozhodla, že dám peníze nějak vtipně zabalené.
Nyní vás prosím o tip na půlnoční překvapení na svatbu (resp. už po svatbě
) Dostala jsem to za úkol a nějak mi dochází fantazie. Mělo by to být finančně nenáročné.
Děkuju moc za nápady ![]()
Má to být spíš pro ženicha nebo pro nevěstu? A spíš příjemné překvapení nebo trošku či dost rýpavé? Nebo univerzální rýpavé pro všechny (napadl mě stryptýz krasné travesti kluka) ![]()
Ohňostro je sice dobrý nápad ale slušný (jelikož to zeť dělá) je tak 10-15 tisíc(minimum). Finančně zadarmo-jedna se převleče za starou babu a s panenkou v zabalovačce doletí na novomanžela, že na dítě neplatí. Sice nesnáším tyto hloupé vtípky, únos nevěsty a podobně ale svatební hosté se docela bavili.
doplněno 23.07.10 21:06:na svatbě dcery hrála kapela, zábava do rána a o nějaká překvapení a hry neměl nikdo zájem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.