Dobrý den, prosím o radu jaké kroky zvolit..Koupila jsem si přes eschop bezdrátová sluchatka, která mi včera prisla.Hraji i vypadají skvěle,ale..Nabila jsem je do plné kapacity, kdy mají hrát 4 az 8hod.. Hrají sotva hodinu a kapacita baterky je v háji,kdy se mi v mobilu ukazuje,že dochází kapacita baterky.. Hádám,že jim to leželo někde dlouho ve skladu.. Co teď? Odstoupit od smlouvy bez udání důvodu v zákonné lhůtě 14 dnů i přesto, že jsem je 2x použila?Za případnou odpověď velmi děkuju..
Jestli jsou in ear, tak z hygienickych duvodu vratit nepujdou. Ale jestli je skutecne v popisu 4-8 hodin a hraji vyrazne mene i na minimalni hlasitost, tak je to na reklamaci, zbozi neodpovida popisu. Kdyz se budou cukat s odstoupenim, tak klidne vymena a reklamovat znovu, ono je to prejde az budou mit troje pouzita sluchatka
OK, ale doporučuju udělat printscreen popisku zboží na eshopu. Někteří vykukové jsou schopni popisek účelově změnit. Samozřejmě pokud je vše uvedeno i v návodu k obsluze či na stránkách výrobce, tak to není nutné.
re4zon
To muzou, ale webarchivy tohle resi. Z tech to nesmazes, pokud nejsi FBI nebo Google
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.