Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy

Od: lolaa odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, prosím o radu jaké kroky zvolit..Koupila jsem si přes eschop bezdrátová sluchatka, která mi včera prisla.Hraji i vypadají skvěle,ale..Nabila jsem je do plné kapacity, kdy mají hrát 4 az 8hod.. Hrají sotva hodinu a kapacita baterky je v háji,kdy se mi v mobilu ukazuje,že dochází kapacita baterky.. Hádám,že jim to leželo někde dlouho ve skladu.. Co teď? Odstoupit od smlouvy bez udání důvodu v zákonné lhůtě 14 dnů i přesto, že jsem je 2x použila?Za případnou odpověď velmi děkuju..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano, to bude nejlepší možnost. Zkuste je ale ještě několikrát.

k2
hodnocení

0x

Asi bude dost zalezet na prodejci a typu sluchatek, zda bude ochoten je vzit zpet.

re4zon
hodnocení

0x
Jestli jsou in ear, tak z hygienickych duvodu vratit nepujdou. Ale jestli je skutecne v popisu 4-8 hodin a hraji vyrazne mene i na minimalni hlasitost, tak je to na reklamaci, zbozi neodpovida popisu. Kdyz se budou cukat s odstoupenim, tak klidne vymena a reklamovat znovu, ono je to prejde az budou mit troje pouzita sluchatka ;)

OK, ale doporučuju udělat printscreen popisku zboží na eshopu. Někteří vykukové jsou schopni popisek účelově změnit. Samozřejmě pokud je vše uvedeno i v návodu k obsluze či na stránkách výrobce, tak to není nutné.

re4zon
To muzou, ale webarchivy tohle resi. Z tech to nesmazes, pokud nejsi FBI nebo Google ;)

Archiv si webmaster mohl aktualizovat přes nějakou službu google, myslím že analytics, ale 100% si jist nejsem. Printscreen je jistota.

Printscreen není jistota ničeho. Takových prinntscreenů ti vyrobím dvanáct do tuctu s čím chceš.

Jistě, stejně tak videa, fotografií, zvuků. V dnešní digitální době lze cokoliv. A proto na svoji případnou obhajobu můžeme rezignovat a nic nedělat *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]