Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy udělat těhotenský test?

Od: ooooi odpovědí: 4 změna:
Kdy je vhodné udělat těhotenský test? Momentálně mám 17 den po styku. Menstruace mě má čekat za 4 dny. Musím počkat nebo test odhalí už teď něco?
Občas týden před ms mám bolesti v podbřišku. Nyní taky a obávám se jestli to bude těhotenství nebo ne

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

7-10 dní po vynechání menstruace.

hodnocení

0x

Počkala bych na menstruaci, pokud nepřijde, nebo bude slabá, nejpřesnější test hladiny hCG je z krve.

Jako samolpátci Vám provedou odběr na hematologii, výsledek do pár hodin.

doplněno 21.04.22 22:38:

...pardon, samoplátci...

pb®
hodnocení

0x
Den po vynechání menstruace. Ale do menstruace máte 4 dny, při průměrné délce cyklu 28 dní, 17 dní od styku, 24-17 jste měla sex 7. den cyklu, tedy těsně po menstruaci. Pravděpodobnost otěhotnění těsně po menstruaci není velká. Kdybyste si měřila bazální teplotu, věděla byste kdy a jestli vůbec byla ovulace, že teplota poklesla a blíží se menstruace a naopak 16 dní po sobě vysokých teplot je velmi pravděpodobně těhotenství. Takhle jste ohledně svého cyklu slepá, nevíte nic.
ooooi
hodnocení

Ano nevím nic, přijde mi zbytečně to znát. Zajímat se o to budu až fakt budu chtít otěhotnět a nepůjde to.
Ovulaci na sobě poznám, a je přecejen pravda že *stačí kapka a je z tebe taťka * chci se ujistit že je všechno v pohodě a dítě nehrozí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]