Kdy je vhodné udělat těhotenský test? Momentálně mám 17 den po styku. Menstruace mě má čekat za 4 dny. Musím počkat nebo test odhalí už teď něco? Občas týden před ms mám bolesti v podbřišku. Nyní taky a obávám se jestli to bude těhotenství nebo ne
Den po vynechání menstruace. Ale do menstruace máte 4 dny, při průměrné délce cyklu 28 dní, 17 dní od styku, 24-17 jste měla sex 7. den cyklu, tedy těsně po menstruaci. Pravděpodobnost otěhotnění těsně po menstruaci není velká. Kdybyste si měřila bazální teplotu, věděla byste kdy a jestli vůbec byla ovulace, že teplota poklesla a blíží se menstruace a naopak 16 dní po sobě vysokých teplot je velmi pravděpodobně těhotenství. Takhle jste ohledně svého cyklu slepá, nevíte nic.
ooooi
Ano nevím nic, přijde mi zbytečně to znát. Zajímat se o to budu až fakt budu chtít otěhotnět a nepůjde to. Ovulaci na sobě poznám, a je přecejen pravda že *stačí kapka a je z tebe taťka * chci se ujistit že je všechno v pohodě a dítě nehrozí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.