Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak začít smysluplnou konverzaci?

Od: ralf odpovědí: 3 změna:
Spousta lidí se potýká s tímto problémem. Přijde kamkoliv do neznámé společnosti (koncert, festival, stánek s občerstvením na cyklostezce, různé letní akce na přehradách...), vidí hezkou holku, ale neví, jak se s ní dát do řeči. Nebo přijít jen tak ke skupince holek a začít se s něma babit. Ale o čem, aby to nebylo trapné jako mluvení o počasí? Jak rozvést konverzaci? Každý tohle neumí. Jak začít smysluplnou konverzaci?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
V tomhle Vám lépe pořadí jiní,než já. Neboť mě byste na smysluplnou debatu neupoutal. Když se zamyslím,tak už mě muži oslovili snad všelijak. Neříkám, že všechny způsoby se mi zdály jako vhodné, ale zas to určitě působí na nějakou jinou ženu. Jsem od přírody usměvavá a příjemná, lidé všeobecně nemají obavy mě oslovit. Mam pocit,že skoro jakékoliv téma se dá podat vhodně vzhledem k situaci. Na koncertě a při dalších Vámi popsaných příležitostech je to vcelku jednoduché, oslovit ženu. Nacházíte se na stejném místě, tudíž máte společné zájmy. Použijte to. Na přehradě vtipně podaná hláška o počasí může působit vhodně.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, začnete pozdravem, ať slečna vidí, ze nejste buran. Zdravím!

liska5
hodnocení

2x

Vyšla jsem z Lidlu a odemykala kolo. Za tu chvíli, co jsem nakupovala, pěkně zčernalo nebe. Kolem prošel chlap s nákupem a povídá, tohle vypadá na déštˇ, nemyslíte? Usoudila jsem, že dneska ne a dodala, že ve zprávách vypadala předpověď optimističtěji... Nakonec jsme prokecali 20 minut. Říkal, že jede zítra na zájezd, že to jeho obec pořádá k výročí...A že už jednou na takovém byl a kdo je dobrý průvodce..A kde mají v Polsku výstavu květin..Takže téma může být různorodé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]