Dobrý den, Jsem pomalu 2 roky po vyučení v oboru automechanik ale nikdy jsem tu práci nedělal protože se mi naskytlo jiné zaměstnáni v místě bydliště kde jsem byl spokojený, jenže to byl poměr na určitou dobu během nemoci jiného zaměstnance který se vrátil a mě dali jinam kde teda moc spokojený nejsem, no spíš vůbec. Je to velmi náročná práce v docela drsných podmínkách. Když nad tím tak přemýšlím tak ani to dojíždění by mi tak nevadilo kdybych právě tady v okolí sehnal práci automechanika nějak normálně placenou. Tam kde jsem byl během studia na praxi tak mi nabídli nějakých cca 17000Kč a ještě za celou dobu praxe jsem od nich neviděl ani korunu takže tam opravdu nechci. Co vlastně umím? No opravdu základní věci, ten servis mě toho moc nenaučil a nebylo ani jak když tam jezdili jen novější auta kde jsem měnil jen olej, destičky apod. Zajímá mě tedy jestli by mě vůbec někdo byl ochotný zaměstnat a případně mě že začátku trochu i v té práci vést.
Určitě tě někdo zaměstná, a rád. Spíš bych ale ze začátku počítal s nižším příjmem na úkor získání praxe. Po 2 letech budeš mít zkušenosti a práci si sám vybírat, zároveň tě již nebudou brát jako úplné ucho. Případně se nech zaměstnat v pneuservisu, tam logicky jsou ty nároky nižší.
Jestli tě někdo přijme to mi nevíme to si musíš najít a oběhat sam ale inzeraty na automechaniky či ruzny servisaky vysokozdvihú na netu výdávám tak to zkoukni posílej životopisy a jezdi na konkurzy a vono to vyjde je třeba se toho nebat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.