Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplněk stravy - minerály a multivitamín

Od: evak odpovědí: 4 změna:

Milí rádcové,

chtěla jsem se zeptat, zda tu má někdo zkušenosti s používáním doplňků stravy, a to konkrétně s MedPharma Multivitamín s minerály+extra C? (viz benu.cz/...)

Chybí mi některé vitamíny a minerály a tento doplněk stravy se mi zdá jako nejlepší k poměru cena/výkon, ale vůbec nemám zkušenosti, zda se to vůbec vyplatí brát. Taky se mi u toho líbí, že stačí 1 tobolka denně a není třeba brát třeba 5 tobolek jako u jiných výrobců.

Klidně doporučte i Vy, co momentálně užíváte/s čím máte zkušenosti.

Díky moc ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Konkrétně tento jsem brala. Je fakt, že jsem za celou zimu neměla ani rýmu, ale taky jsem po něm přibrala. Na mne tam bylo asi hodně béčka. Takže pokud vám nevadí nějaký kilo do plusu, tak jej doporučuji.

hodnocení

0x

Už je to dávno, co mě jeden zdravotník varoval před minerály a všelijakými dalšími doplňky stravy v tabletkách. Ze všeho nejvíc mě varoval před multivitamíny. Je to jen tahání peněz lidem z kapes. Nejlepším "multivitamínem" je pestrá strava.

Ale budu upřímná, také užívám doplněk stravy. Manosu.

hodnocení

0x

Klidně to berte, také multivitamín přes zimu beru. Někteří sice budou tvrdit, že nejlepší je pestrá strava s dostatkem vitamínů, ale upřímně, kdo denně sní dostatek ovoce a zeleniny. Ony ty tabletky těch vitamínů neobsahují tolik, aby to mohlo uškodit.

evak
hodnocení

Moc všem děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]