Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhrezlá plotenka o 14mm L5-S1

Od: radekposar odpovědí: 6 změna:
Asi 10 února jsem s bolestmi zad a levé nohy navštívil FN Lochotin kde mě řekli na CT že mám vyhřezlou plotenku o 14mm což mě řekli že to je dost. Nasadili léky a konzervativní léčba doma,bolesti stále křeče prostě nesnesitelná bolest. Asi v polovině března v bolestech Pohotovost FN Lochotin tam jsem bolesti omdlel a opět léky a dali termín hospitalizace 12.4. Opět léky bez magnetické rezonance,nasazeni kortikojdy infuze dnes by bylo řečeno jestli jsou ještě bolesti samozřejmě je to lepší ale jen díky lékům a proto řekli tak 23.4.domu opět na lécích. Myslím si že to nepomůže pokud mě neudělají obstřik na CT nebo operaci odstranění vyhřezlé ploténky. Co mám dělat

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vymenitnmcnici
hodnocení

2x

Zkolabovat u Motola

hodnocení

0x

Nejlepší řešení je nechat se odvézt záchrankou do špitálu. Tam vám udělají - nebo by měli - všechna vyšetření a najdou řešení, ve vašem případě určitě operace. Zkoušejí, co lidi vydrží.

Já jsem celé velikonoce protrpěla v šílených bolestech nohy, nemůžu se na ni postavit a taky mne dneska ortoped odbyl tím, že je to od páteře. Udělal obstřik a nazdar. Jo ještě mě potěšil, že by to mohlo do tří týdnů přestat. Se asi zbláznil. Když to nepřejde do konce týdne, tak je volám.

radekposar
hodnocení

Myslím že vyhřezlá plotenka o 14mm na levou stranu se sama asi už nevrátí že? Budu chtít operaci protože už jak jsem psal mám bolestí uz od začátku února a teď bude konec dubna,jen to tlumí Léky a kortikojdy což není dvakrát zdravé.

hodnocení

0x

já bych tam okamžitě navštívil 6 patro neurochyrurgie a trval na operaci

před léty mi tam operovali a plná spokojenost

nch.fnplzen.cz/...

radekposar
hodnocení

Myslíte je všechny "jako 5patro obejít a rovnou do 6p."
Přesně tak normalne se tam obědnat na vyšetření vzit sebou nalezy a vysledek z magnetky a oni vam uz povi co stim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vyhřezlá ploténka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]