Asi 10 února jsem s bolestmi zad a levé nohy navštívil FN Lochotin kde mě řekli na CT že mám vyhřezlou plotenku o 14mm což mě řekli že to je dost. Nasadili léky a konzervativní léčba doma,bolesti stále křeče prostě nesnesitelná bolest. Asi v polovině března v bolestech Pohotovost FN Lochotin tam jsem bolesti omdlel a opět léky a dali termín hospitalizace 12.4. Opět léky bez magnetické rezonance,nasazeni kortikojdy infuze dnes by bylo řečeno jestli jsou ještě bolesti samozřejmě je to lepší ale jen díky lékům a proto řekli tak 23.4.domu opět na lécích. Myslím si že to nepomůže pokud mě neudělají obstřik na CT nebo operaci odstranění vyhřezlé ploténky. Co mám dělat
Nejlepší řešení je nechat se odvézt záchrankou do špitálu. Tam vám udělají - nebo by měli - všechna vyšetření a najdou řešení, ve vašem případě určitě operace. Zkoušejí, co lidi vydrží.
Já jsem celé velikonoce protrpěla v šílených bolestech nohy, nemůžu se na ni postavit a taky mne dneska ortoped odbyl tím, že je to od páteře. Udělal obstřik a nazdar. Jo ještě mě potěšil, že by to mohlo do tří týdnů přestat. Se asi zbláznil. Když to nepřejde do konce týdne, tak je volám.
radekposar
Myslím že vyhřezlá plotenka o 14mm na levou stranu se sama asi už nevrátí že? Budu chtít operaci protože už jak jsem psal mám bolestí uz od začátku února a teď bude konec dubna,jen to tlumí Léky a kortikojdy což není dvakrát zdravé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.