Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznámení s přáteli

Od: jarin* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

s přítelkyní jsme spolu teprve chvíli..na začátku. Myslel jsem, že na začátku každého vztahu je nejhorší první sex. Což jak jsem zjistil není úplně pravda, ten byl skvělý. Ale chce mě seznámit se svými přáteli a v tom vidím daleko větší výzvu. Nejhorší na tom je, že mám pocit, že to láme přes koleno.

Nejdřív mi volala v pátek, že o víkendu bychom mohli někam zajít. Nakonec jim to zrušila sama a byli jsme spolu. Asi za 4 dny mi volala v 9 večer, že je u nich a jestli nechci dojet k nim na byt. Řekl jsem, že jsem si dal pivo a nemůžu za volant, což byla koneckoncu pravda, tak jsem ani nelhal.

Já o seznamování moc nestojím. Sice se jedná o moje vrstevníky (25 let) ale já mám rád starý písničky, černobílý filmy...nevím jestli bych si s nima měl co říct, navíc jsem dost satirický, což partnerka ví.

Nevím jak to obecně chodí, ale třeba bych radši dřív její rodíče, protože s kamarády když si s nima nesednu tak je vidět nemusím, ale tchána a tchýni se jen tak nezbavím.

Je jasný, že tomu neuteču a musím si s ní o tom promluvit. Protože pak za pár dní může přijít další pozvánka, kterou když odmítnu tak už před těmi přáteli budu vypadat jak dement, do taky nechci. Spíš se na tu schůzku chci připravit, aby to nebylo tak prvoplánový a také přemýšlím, jestli ji upozornit na to, že můj humor nemá hranice (což ona moc dobře ví) tak jestli to chce riskovat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

3x
Každý si s každým nesedne, i když jsou to třeba kamarádi přítelkyně. Uvidíte až po prvním setkání. Když tam nebude něco fungovat, tak vaše přítelkyně, jestli je rozumná, tak by to měla chápat, že se případně s nekterymi nechcete už moc stýkat. Ono to někdy s někým ani moc nejde, i když se člověk na to dopředu připraví.

hodnocení

2x
Jejích přatel se hned tak nezbavíte. Dokonce je možná větší problém, když si nesednete s jejími přáteli, než s jejími rodiči. Čímž vás tedy nechci stresovat. :-D.

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Myslím, že kdybyste to nebral tak, že ona vás chce představit přátelům (tím pádem jsou oni pro ni důležitější – a vy musíte obstát), ale že chce ukázat je vám – a obstát před vámi musí oni, nemusel byste být vůbec nejistý. Zeptejte se jí, proč vás chce za každou cenu někomu ukazovat. Ale je fakt, že v partě jejích přátel se vaše přítelkyně ukáže i v trochu jiném světle. Máte šanci hlouběji poznat hlavně ji. Jste-li na začátku vztahu (a nepíšete, kolik je vám let), s jejími rodiči bych se neseznamovala vůbec. To až později. Nejdřív se musíte dobře poznat navzájem a každý si pak toho druhého uhájit před "celým světem". Ida

hodnocení

0x

Na tvém místě bych se snažil rozlišit co je to za přátele. Jestli by bylo pro partnerku v tak pokročilém věku důležité nějaké bezcílné scházení se s přáteli a mně by to nevyhovovalo, uvažoval bych o rozchodu. To je prostě jiné pořadí důležitosti, z kterého budou rozpory narůstat. Něco diametrálně rozdílného by ale bylo, kdyby to byli přátelé na základě nějakého koníčku, třeba sportu a ona by mě chtěla k tomu přitáhnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]