Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Pokusil jsem se vypočítat cenu za Zásilkovnu - výdej na výdejní místo - a vyšlo mi 77 Kč. V ceně hrají roli různé faktory jako mýtné a palivový příplatek či dph, takže ta cena, kterou na začátku ukazují v tabulce, je jen lákadlo. Proto mi není jasné, jakto, že řada e-shopu si může dovolit nabízet dopravu přes Zásilkovnu tak levně. Patrně jediná možnost je taková, že mají se Zásilkovnou nějakou zvýhodněnou smlouvu, kterou získají jako odměnu např. za vysoký počet odesílaných zásilek za krátké období. Je má domněnka správná? Pokud ano, není možné prosím zjistit, jaké konkrétní podmínky bych já jakožto (potenciální) e-shopař musel splnit pro získání určitého zvýhodnění, stejně jako soupis všech dostupných zvýhodnění. (Jinak řečeno, co musím splnit, abych měl nárok na toto, na tamto a na tamto...)
Snad jsem se vyjádřil srozumitelně.
Děkuji za odpověď
Zřejmě společnosti dodáívajíci přes zásilkovnu mají smlouvy o cenách akceptovatelných pro všechny tři strany-prodejce-Zásilkovna a kupující.Mnohdy také dobrá smlouva s přepravcem.Navíc Zásilkovna je síť obchodů, obchůdků a výdej zboží není jejich hlavní výdělečná činnost a nemají rozbujelý kancelářský aparát !
Zatímco třeba zrovna ČP je jen a pouze přepravce a dodejce s velkým aparátem úředníků což navyšuje cenu.
Tedy aspoň to takto vidím a pokud se mýlím, tak se dopředu omlouvám!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.