Nejste přihlášen/a.
Dnes nám přišlo přání k Velikonocům. Z nedaleké vesnice k nám šlo 8 dní, ale to nevadí. Zvlášní je na obálce samolepka modrozelené barvy ( 3 x 2,5 mmm) a na ní velké bílé Z. Co to má znamenat? Odesílatel to tam nelepil.
Bóóže! Než to doručit včas, tak si na to vyrobí samolepky a zaměstnají někoho, kdo to bude sledovat a lepit. To je neskutečné!
Já si pamatuji známky za 30 haléřů pohled, za 60 haléřů dopis a do dvou dnů to tam bylo. A nebyly počítače ani mobily, které teď převzaly valnou část komunikace.
A ještě to Z v době stejného značení zbraní a vozidel agresora na Ukrajině.
No za něco pošta to vybrané předražené poštovné utratit musí. A ta samolepka je tam velice důležitá - bez ní bych si taky třeba vůbec nemusel všimnout, že má zásilka zpoždění .
Myslela jsem si, že pošťák je ZAČÁTEČNÍK. Proto to Z. Chodí asi pěšky, aby prozkoumal a poznal celý svůj rajón. Proto doručení trvalo 8 dní.
Pokud si chcete s někým popřát, je to lepší SMS, tel. zavoláním nebo mailem. Pohledy už nekupuji řadu let. Známky 19 korun, pohled kolik? Celkem asi nebudu daleko od 30 Kč.
Jinak pošťáci si s tím Z dost koledují. To není v současné době oblíbené písmeno /viz Rusáci/. Jeden zastupitel tímto písmenem ozdobil chlebíčky a bude popotahován. Pozor na to. Já dokonce uvažuji o změně příjmení. To moje totiž začíná právě na Z. A na velikonoční přání bych si to už vůbec netroufla dát.
Jaga.
Zdravím, ano, je to tak, lepí to tam pošta. Taky mi to občas od nich s tou samolepkou přišlo.
Jde o to, že když to podáte v den, kdy už mají po svozu, tak to nestihnou dodat s garancí té služby, kterou máte zaplacenou - takže se doručení prodlouží. Viz zkratky pošty: Zmeškalá zásilka - zásilka s garantovanou dobou dodání, která byla podána po mezním čase pro podání
Podání poštovní poukázky po mezním čase pro dodání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.