Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci si zde přijít pro nějakou objektivní radu a budu k Vám doufám upřímný. S přítelkyní jsme spolu přes 4 roky, jsme mladí, oba studujeme VŠ, bydlíme spolu přes rok. V rámci domácnosti či společných přátel všechno v pořádku, vyjdeme si vstříc, máme společná témata, máme se o čem bavit atd., jen prostě bohužel toho sexu je jaksi čím dál tím míň. Ze začátku vztahu jsme to mohli mít pořád, všelijaké praktiky, místa, polohy atp., samozřejmě počítám s tím, že když jsou spolu 2 lidi déle, tak se frekvence omezí a taky omezila, ale pořád v pořádku. Jenže momentálně máme tak sex 3x za měsíc a to opravdu není moc až jsem z toho někdy zoufalý. Úplně vypustila orální sex, když jsem se jí otevřeně zeptal proč, tak že se ji to prostě hnusí a nechce to dělat (ona mně), (já jí to problém nemám udělat, ale stejně nechce, pouze výjimečně, dělám to rád) Ok, beru. Sex jenom večer, nikdy ráno či odpoledne jednoduše jenom večer a zhasnuto. Většinou 1. poloha-misionář. Ze zadu to bolí, nebo jsem unavená, nebo se mi prostě nechce... Párkrát jsme se o tom otevřeně bavili, když mám už ze zoufalství na její adresu blbé poznámky o tom, proč nechce, tak se urází a řekne mi, že z ní dělám nějakou frigidu, takže prostě to nemá cenu. Na její obranu musím říct, že když už ten sex někdy za ten měsíc proběhne, tak je fajn, vášnivý ale viz jak jsem napsal výše. Oba o sebe dbáme, chodíme "jen" do školy ale volné dny v týdnu jsou... Snažil jsem se ji nějak "nažhavit", "dostat do postele", i ona sama mi říkala, ať jsem k ní před tím pozornější a romantický, jenže, má to smysl, když skončíme v 1 poloze v 8 hodin večer? Copak 2 mladí lidi, kteří bydlí spolu, nemůžou mít sex jen tak na gauči ve 3 hodiny odpoledne? Nebo nevím, třeba je chyba u mě, taky se chci určitě zlepšit, ale kolikrát se těm chlapům, že jdou na ten privát nedivím... Stydím se sám za sebe, že to musím napsat, ale asi mi nic jiného zatím nezbývá. Díky, kdybych jsem Vás nějak pohoršil, tak pardon.
"... v dlouholetém vztahu" - "... jsme spolu přes 4 roky ... bydlíme spolu přes rok ..."
To vážně považujete za "dloholetý vztah"?
My letos oslavíme výročí zlaté vatby (50), oba máme za sebou 3/4 století a stále se milujeme, a náž vztah za dloholetý nepovažujeme. Chtěli by jsme oba, aby to stále pokračovalo.
Jen tak na zvážení - hormonální antikoncepci manželka nikdy nepoužívala. Napadlo vás někdy, že hormonální antikoncepce může mít vliv i na touhu po sexu? Může poblážnit hormony, narušit hormonální rovnováhu a pod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.