Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex v dlouholetém vztahu

Od: stolozidle* odpovědí: 12 změna:

Ahoj, chci si zde přijít pro nějakou objektivní radu a budu k Vám doufám upřímný. S přítelkyní jsme spolu přes 4 roky, jsme mladí, oba studujeme VŠ, bydlíme spolu přes rok. V rámci domácnosti či společných přátel všechno v pořádku, vyjdeme si vstříc, máme společná témata, máme se o čem bavit atd., jen prostě bohužel toho sexu je jaksi čím dál tím míň. Ze začátku vztahu jsme to mohli mít pořád, všelijaké praktiky, místa, polohy atp., samozřejmě počítám s tím, že když jsou spolu 2 lidi déle, tak se frekvence omezí a taky omezila, ale pořád v pořádku. Jenže momentálně máme tak sex 3x za měsíc a to opravdu není moc až jsem z toho někdy zoufalý. Úplně vypustila orální sex, když jsem se jí otevřeně zeptal proč, tak že se ji to prostě hnusí a nechce to dělat (ona mně), (já jí to problém nemám udělat, ale stejně nechce, pouze výjimečně, dělám to rád) Ok, beru. Sex jenom večer, nikdy ráno či odpoledne jednoduše jenom večer a zhasnuto. Většinou 1. poloha-misionář. Ze zadu to bolí, nebo jsem unavená, nebo se mi prostě nechce... Párkrát jsme se o tom otevřeně bavili, když mám už ze zoufalství na její adresu blbé poznámky o tom, proč nechce, tak se urází a řekne mi, že z ní dělám nějakou frigidu, takže prostě to nemá cenu. Na její obranu musím říct, že když už ten sex někdy za ten měsíc proběhne, tak je fajn, vášnivý ale viz jak jsem napsal výše. Oba o sebe dbáme, chodíme "jen" do školy ale volné dny v týdnu jsou... Snažil jsem se ji nějak "nažhavit", "dostat do postele", i ona sama mi říkala, ať jsem k ní před tím pozornější a romantický, jenže, má to smysl, když skončíme v 1 poloze v 8 hodin večer? Copak 2 mladí lidi, kteří bydlí spolu, nemůžou mít sex jen tak na gauči ve 3 hodiny odpoledne? Nebo nevím, třeba je chyba u mě, taky se chci určitě zlepšit, ale kolikrát se těm chlapům, že jdou na ten privát nedivím... Stydím se sám za sebe, že to musím napsat, ale asi mi nic jiného zatím nezbývá. Díky, kdybych jsem Vás nějak pohoršil, tak pardon.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Toto lepsie nebude. Mate na vyber : vcelku ok vztah, ale sexu minimum a ziadna vacsia vasen alebo rozchod, uvidite sam, natrafite na taku, kde vy nebudete stihat.
Ostat spolu nie je dovod, ziadne deti, zavazky, ani nemate 65 rokov.

hodnocení

6x

"Sex v dlouholetém vztahu"... ..." jsme spolu přes 4 roky..."

*sok* Tady něco nehraje. Nechybí Vám před tou čtyřkou jednička? Pak by se snad dalo mluvit o dlouholetém vztahu. 4 roky jsou tak akorát hranice, kdy se dva dostatečně poznají natolik, aby se buď vzali, nebo rozešli.

joudic*
hodnocení

4x
koureni je lakmusovy papirek lasky, ikdyz to moc nemusi, dela to protoze vas miluje a sama chce, kdyz pak prestane, neco se deje, misionar je dalsi indicie. Tzv. deje se nic :-D

hodnocení

3x
Este poznamka : ziadne rozhovory, pozornost ani romantika s tym nic nespravia. Je to o celkovom hormonalnom nastaveni, to je ako snazit sa zmenit chut na nejake jedlo.
Zeny su v tomto rozne, chut na sex nemaju skoro ziadnu alebo na druhej strane ocenia drsnejsi pristup po hadke.

hodnocení

2x

Nebudu to citovat přesně, ani nevím, kdo to napsal, ale je v tom hluboká pravda a taky věčný rozpor:

Žena potřebuje lásku, aby muži dala sex. Muž potřebuje sex, aby dal ženě lásku.

Nie, takto to nie je. Kvalitny sex moze byt aj vo vztahu,kde to v inych smeroch absolutne nefunguje.

jm
hodnocení

0x
Šest let chození, po vysoké škole svatba a druhý večer po svatbě (svatební noc se většinou nepovede) první sex ... Zdá se vám to sci-fi? S manželkou jsem oslavil nedávno 18 let manželství, včera byl opět neskutečně úžasný večer, dnes plánuji další... Jen musím brzy uspat mladší dítě. Těch let před vámi je více než měsíců vztahu.. zkuste se zamyslet

hodnocení

0x

Vztah k sexu je v každém vztahu individuální. Do toho ti nikdo nemůže kecat pokud to vyhovuje i partnerovi tak, jak to máte nastavené. Nemůžeš se ptát cizích ale musíš si udělat pěkný večer s partnerem a prodebatovat to s ním. Co ti bude platné když ti napíšu že i po padesátce málo který měsíc to číslo spadlo pod 20. Kdybys mi řekla že 3x ti stačí asi bysme nejeli na stejné vlně. Meli jsme po porodech období kdy to žena tolik nechtěla ale to byla záležitost pár měsíců.
To ale neznamená že tvůj partner to potřebuje tolik jako my. Třeba mu to vyhovuje tak, jak to je. Mluvit spolu o všem je ta nejdůležitější věc v dlouhodobém vztahu.
On: "Miláčku, mám tě moc rád a chtěl bych se s Tebou tulit obden." Ona:"Taky Tě mám ráda, mně by stačilo 1x za měsíc, ale přemůžu se 3x za měsíc kvůli Tobě." On:"To je super, krásně jsme si popovídali...";)

matapat
hodnocení

0x

"... v dlouholetém vztahu" - "... jsme spolu přes 4 roky ... bydlíme spolu přes rok ..."

To vážně považujete za "dloholetý vztah"?

My letos oslavíme výročí zlaté vatby (50), oba máme za sebou 3/4 století a stále se milujeme, a náž vztah za dloholetý nepovažujeme. Chtěli by jsme oba, aby to stále pokračovalo.

Jen tak na zvážení - hormonální antikoncepci manželka nikdy nepoužívala. Napadlo vás někdy, že hormonální antikoncepce může mít vliv i na touhu po sexu? Může poblážnit hormony, narušit hormonální rovnováhu a pod.

gabor
Jde nejvíce o to porozumění a naslouchání druhému.To ostatní záleží jak jeden druhého dokáže milovat a něčím zaujmout.

joung
hodnocení

0x
Ona sama musi chtit. Muzes si najit bokovku, ale to neni dlouhodobe reseni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]