Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zjištění jména cestujicího v letadle

Od: goka* odpovědí: 7 změna:

Ahoj poradí mi někdo?

Dcera má přiletět z Anglie v sobotu a ja sem stratil s dcerou kontakt již před tydnem můžu se nějakym způsobem dovědět jestli poletí v dany čas a daným letadlem? Myslim jestli se da nějak zjistit jestli ma rezervaci na dany let nebo na jiný popřípadě jestli je na seznamu cestujících? Musim se to dovědět protože pro ni musím jet na letiště do Prahy a to mám přes 400 km..jen tam. Abach tam pak nečekal zbytečně jak nevím přesnou hodinu ale měla by to byt sobota . Prosím poraďte díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Poud cestuje s českými aerolinkami tak zkuste zavolat na letiště, pokud se zahraniční společností je to složité. Ještě mě napadlo-pokud letí z dovolené a víte u jaké cestovky si kupovala zájezd, zkuste se zeptat tam. Nevím ovšem zda vám někdo informace poskytne, dnes, kdy se každý ohání ochranou osobních údajů.

lucinkaf*
hodnocení

0x

Nejjednodušší způsob je zeptat rovnou dcery, ne?

goka*
hodnocení

Snad sem napsal že nejsme v kontaktu! nééééé! dik.

sasdax*

Nejlepší je zavolat na danou leteckou společnost. Ale jak říká lidus, ochrana osobních dat je ochrana osobních dat. Takže zkuste, odůvodněte a možná vám to poví. Nejlepší je asi znát číslo pasu, rodné číslo, nebo nějaký identifikační údaj, podle kterého by to zvládli dohledat.

hodnocení

0x

Pokud ji nemate jak kontaktovat (jakymkoliv zpusobem), tak to nezjistite. Na letisti Vam to nikdo nerekne.

Pokud ale vite den, kdy ma priletet (z dotazu to vypada, ze nevite pouze presny let a dobu pristani), tak se ten den na rano vypravte do Prahy a cekejte na letisti u vychodu z celni zony. Driv nebo pozdeji se dockate...

radi*
hodnocení

0x

Spíš se mi zdá, že se dcera ani setkat nechce a dotaz zní, kterak ji odchytit? To by to vypadalo, kdyby se takové věcid aly zjistit jen tak po telefonu :(

hodnocení

0x

ahoy,

myslim, ze mas smulu oni mi nerknou nic ani o moji letence pokud nemam cislo letenky a podrobnosti o letu natoz aby to rekli cizimu.

pocitam ze dcerunce neni 5. dopravi se domu sama, kdyz se vydala do spojeneho kralovstvi*bezim*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]