Nejste přihlášen/a.
Ahoj poradí mi někdo?
Dcera má přiletět z Anglie v sobotu a ja sem stratil s dcerou kontakt již před tydnem můžu se nějakym způsobem dovědět jestli poletí v dany čas a daným letadlem? Myslim jestli se da nějak zjistit jestli ma rezervaci na dany let nebo na jiný popřípadě jestli je na seznamu cestujících? Musim se to dovědět protože pro ni musím jet na letiště do Prahy a to mám přes 400 km..jen tam. Abach tam pak nečekal zbytečně jak nevím přesnou hodinu ale měla by to byt sobota . Prosím poraďte díky.
Poud cestuje s českými aerolinkami tak zkuste zavolat na letiště, pokud se zahraniční společností je to složité. Ještě mě napadlo-pokud letí z dovolené a víte u jaké cestovky si kupovala zájezd, zkuste se zeptat tam. Nevím ovšem zda vám někdo informace poskytne, dnes, kdy se každý ohání ochranou osobních údajů.
Pokud ji nemate jak kontaktovat (jakymkoliv zpusobem), tak to nezjistite. Na letisti Vam to nikdo nerekne.
Pokud ale vite den, kdy ma priletet (z dotazu to vypada, ze nevite pouze presny let a dobu pristani), tak se ten den na rano vypravte do Prahy a cekejte na letisti u vychodu z celni zony. Driv nebo pozdeji se dockate...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.