Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deaktivace kuponu Kufland card

Od: 1jana® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, marně hledám na stránkách kauflandu jak deaktivovat kupon. Aktivovala jsem, ale nevyužiji. V otázkách a odpovědích uvádí možnost deaktivování. Máte někdo zkušenost? Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na stránkách Kaufland

3.7 Co se stane s aktivovaným kupónem, když se nevyužije?

Každý kupon má omezenou dobu platnosti. Během této doby jej lze aktivovat a použít. Po skončení své doby platnosti kupóny zmizí z nabídky. Pokud propadne aktivovaný kupón za body, propadnou i body, za které byl aktivován.
Pokud jsi kupón za body aktivoval, ale nevyužiješ ho, můžeš ho deaktivovat a body získat zpět.

Takže jak jste aktivovala, tak znova DEAKTIVOVAT...pod vybraným výrobkem; nic na tom není, mají to podobně všichni, kdo karty a tím i kupony nabízejí. Pokud vám ještě něco není jasné, ptejte se...

pna

Nevím, ale spíše si myslím, že to nemají podobně všichni, kdo karty a tím i kupony nabízejí. Např. Tesco také má karty a kupony, ale žádná aktivace a deaktivace kuponu tam není potřeba. Buď ty kupony se objevují v Tesco mobilní aplikaci a nebo je zasílají poštou s vyúčtováním a jsou vždy platné od do bez nutnosti nějaké aktivace a buď je člověk využije a nebo propadnou. Z Kauflandu mám také jejích kartu a jejích aplikaci v mobilu, ale tam ani nevím jak a kde se ty kupony aktivuji a jak se používají, protože jsem se tím prozatím příliš nezajímal.

hodnocení

Tak se podařilo ... díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]