Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení bezinfekčnosti

Od: jark odpovědí: 5 změna:

Ahoj.Zajímá mě jak to je tedka s těmi testy bezinfekčnosti při cestě do zahraničí. Chystáme se letos do Polska,Švédska a Norska. Budeme to potřebovat nebo už ne. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

0x
Všechny z uvedených zemí mají veškeré podmínky pro vstup zrušené.

Otázka je zda i letecké společnosti od toho upustí. Zatím jich většina testy chce.

nox®
Já mám za to, že většina vyžaduje dodržování opatření té země, do které cestujete. Alespoň co vím, tak Wizz, Ryanair a snad i Emirates to tak má. Osobně za pár dní letím do Dublinu a nic vyžadováno není.

id
hodnocení

0x
Toto řešte až těsně před odjezdem. Nikdo neví co bude platit za týden.

honzagastarbait
hodnocení

0x
Pro Norsko, Svedsko, Polsko (a take Dalsko, Litvu, Lotyssko a mnoho dalsich) jsou pozadavky na test resp. covid certifikat zruseny, takze snad neni potreba nic.
Tady je jedna stranka - soupis zemi, ktere jiz zrusili cestovatelske restricke uplne (nic nepozaduji):
cestujlevne.com/...
Oficialni stranky:
mzv.cz/...
reopen.europa.eu
Ja se behem par dni chystam jet do Danska Flixbusem. Pojedu ale prez Nemeko, ktere jeste stale vyzaduje test (max. 48 hodin stary pred prekrocenim hranic ci nastupem do busu, PCR nebo antigen).
A take se tu snazim dopatrat, kde zajit v Praze na antigenni test (aby mi dali certifikat), a kolik to tak stoji. Zatim jsem dostal odpoved, ze ted uz to nikdo neresi. Nicmene na strankach ministerstva vnitra i na Nemeckych strankach test pozadujou (pro neockovane).
Nevedel by tedy nekdo, kde v Praze zajit na antigen test a jake tam mate zkusenosti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]