Dobrý den, před cca. Měsícem ( V Neděli ). Jsem byl v nemocnici na urgentním příjmu a paní doktorka mi řekla ať nic neplatím, že mě rovnou pošlou na psychiatrii. Ale v zápětí jak jsem byl na té psychiatrii,tak jsem se zapoměl zeptat jestli mám něco platit? A teď musím na to pořád myslet co kdybych to nezaplatil? Co by se v tu chvíli stalo? Jak to prosím vás je? Můžete mi někdo prosím poradit? Děkuji krásný den přeji.
Ano,ale na urgentu=pohotovosti se stále platí poplatek 90kč.Nebo to vybírají protiprávně?! Alespoň na chirurgii při úrazu.
molly
Poplatek se vybírá, pokud nenásleduje hospitalizace. V prosinci mě odvezla rychlá, kolaps v práci. A protože covid atp. tak mi nechali vykapat pár kapaček, udělali vyšetření a poslali mě domů. Platila jsem 90kč. Když v nemocnici zůstanete,je to zdarma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.