Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Regulační poplatek v nemocnici

Od: golias111 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, před cca. Měsícem ( V Neděli ). Jsem byl v nemocnici na urgentním příjmu a paní doktorka mi řekla ať nic neplatím, že mě rovnou pošlou na psychiatrii. Ale v zápětí jak jsem byl na té psychiatrii,tak jsem se zapoměl zeptat jestli mám něco platit? A teď musím na to pořád myslet co kdybych to nezaplatil? Co by se v tu chvíli stalo? Jak to prosím vás je? Můžete mi někdo prosím poradit? Děkuji krásný den přeji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Oni by vás upozornili. Nebojte se, že exekutor klepe na dveře hned jak si půjčíte od kamaráda na kafe.

hodnocení

2x

1. ledna 2014 – Skončila povinnost platit stokorunový poplatek za den v nemocnici, psychiatrické léčebně, lázních či léčebně dlouhodobě nemocných.

:)

Ano,ale na urgentu=pohotovosti se stále platí poplatek 90kč.Nebo to vybírají protiprávně?! Alespoň na chirurgii při úrazu.

molly
Poplatek se vybírá, pokud nenásleduje hospitalizace. V prosinci mě odvezla rychlá, kolaps v práci. A protože covid atp. tak mi nechali vykapat pár kapaček, udělali vyšetření a poslali mě domů. Platila jsem 90kč. Když v nemocnici zůstanete,je to zdarma

Molly-díky za upřesnění!

nov
hodnocení

0x

Jestliže jste byl poslán z urgentu na příjem (hospitalizaci) na oddělení psychiatrie, neplatíte nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]