Nejste přihlášen/a.
Zdravím, předevčírem mě začalo bolet celkem dost za krkem (od dlouhého sezení v nepřirozené poloze), po pár hodinách mě začala bolet pravá strana stoliček (nedokážu přesně popsat jaký zuby to jsou). Problém je v tom, že ráno mě ke všemu bolí hlava a krk, zuby začnou bolet vždy až po pár hodinách mezitím mi zmizí bolest hlavy. Chci se tedy zeptat jestli by vše mohlo být způsobeno onou bolestí krku, nebo jestli je možnost že mohu mít něco se zubama, ale u zubaře sem byl tak před 3 tejdnama to by si asi všiml nějakého kazu.
Díky za odpověď
Tam může být společná příčina. Neurologické bolesti třeba po nachlazení / ofouknutí/. A taky zuby nebolí jen u kazů a váčků, vzdáleně je ovlivňují vnitřní orgány. Určitý zub, určitý orgán. Stoličky hlavně tlusté střevo. Takže zdravou stravu. Ve střevech sídlí imunita. Někdy to bolí natolik, že člověk si dá zdravý zub ze zoufalství vytrhnout /můj případ/. Více se napij vody, krk si zabal do teplého a vytrvale si masíruj místo mezi palcem a ukazovákem u ruky na straně bolesti hlavy. Najdeš ho jako bolestivý svalík pod základním kloubem ukazováčku. Masíruje palec druhé ruky. Často se tak dá bolest rozpustit. Krk nenapravuj násilím, často se srovná ve spánku v suchém teple, když si lehneš na záda a hlavu si vypodložíš rovně a dáš si třeba nějaký prášek na uvolnění svalstva, jako 2 Guajacurany, nebo půlku prášku na spaní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.