Nejste přihlášen/a.
Jednoduchá otázka, těžká odpověď...
Co všechno u nich mám sledovat?
ahoy,
3 zakladni veci pro nakup bryli
1) musi mi sedet
2) musi se mi libit
3) svet s nimi musi vypadat krasneji
jo a jeste, cim vice bryli mas tim vice ses stastnejsi, takze nekupuj jedny drahe ktere si nemuzes dovolit.
bude te mrzet kazda oderka, nebo kdyz si na ne sednes, nebo ze zkusenosti me drahe polovicky, ktera si je povesila za vystrih a sla se divat z mola do more a potom uz byli jen smutne oci kdyz se potapely do hlubin
Takhle bych vybíral i já. Jinak myslím že v Testovinách (ČT1 - nevím jak přesně se ten pořad jmenuje) zkoušeli sluneční brýle od všech možných prodejců. Všechny obstály dobře, takže bylo jedno jestli jsou z optika, nebo drogérky. Ale pokud chcete mít jistotu, zajděte do optika a tam s výběrem určitě pomohou a to i s úpravou nožiček tak, aby brýle dobře seděly. To v drogérce asi nedokážou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.