Dobrý den, loni v létě mi byla vytržena horní pětka kvůli kazu. Měla jsem našetřené na implantát, ale bohužel okolnosti vedly k tomu, že jsem musela tyto peníze použít na něco jiného. Zajímalo by mě, jestli existuje něco jako snímatelná náhrada jen jednoho zubu. A na kolik by asi vyšla. Nikde to nemůžu dohledat. Děkuji
Jmenuje se to mezerník, mám ho již asi 5 let na horní pětce. Je bez drátků, jednoduše nandám a vyndám dle potřeby, drží dobře na okolních zubech. Tenkrát jsem platila cca 4.OOO,-Kč, jak je to dnes, netuším. Takže se ptejte na toto, jsem spokojená, na implantát nemám peníze.
Můstek, když se dá připevnit na okolní zuby. Ten je pevný a má ho dost lidí.. Ale pamatuji si, že babička měla nasazovací zub s takovými drátky kolem. To musíte konzultovat se zubařem. Záleží na více faktorech. Pro zajímavost, horní pětka souvisí s kondicí plic, dýchacích cest.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.