Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snímatelná náhrada jednoho zubu

Od: lula odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, loni v létě mi byla vytržena horní pětka kvůli kazu. Měla jsem našetřené na implantát, ale bohužel okolnosti vedly k tomu, že jsem musela tyto peníze použít na něco jiného.
Zajímalo by mě, jestli existuje něco jako snímatelná náhrada jen jednoho zubu. A na kolik by asi vyšla. Nikde to nemůžu dohledat.
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kahako
hodnocení

1x

Jmenuje se to mezerník, mám ho již asi 5 let na horní pětce. Je bez drátků, jednoduše nandám a vyndám dle potřeby, drží dobře na okolních zubech. Tenkrát jsem platila cca 4.OOO,-Kč, jak je to dnes, netuším. Takže se ptejte na toto, jsem spokojená, na implantát nemám peníze.

nov
hodnocení

0x

Např.: Částečné snímatelná náhrada (dle počtu zubů a materiálu)od 4500 Kč

dental-pro.info/...

liska5
hodnocení

0x

Můstek, když se dá připevnit na okolní zuby. Ten je pevný a má ho dost lidí.. Ale pamatuji si, že babička měla nasazovací zub s takovými drátky kolem. To musíte konzultovat se zubařem. Záleží na více faktorech. Pro zajímavost, horní pětka souvisí s kondicí plic, dýchacích cest.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]