Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se seznámit s ukrajinskou ženou

Od: beres odpovědí: 23 změna:
Jsem po rozvodu již delší dobu sám a mám smůlu z důvodu nesmělosti navázat kontakt s naší ženou.Bude mi 30 let a kamarád mi poradil,že mám nyní velkou příležitost poznat mladou a hezkou slečnu z Ukrajiny,kterých tu začíná být docela hodně a jsou oproti nasim slečnám poněkud skromnější.Je toto příležitost k seznámení pro osamělé chlapi?
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Připadá mi, že si z nás děláte legraci. Z důvodu nesmělosti se bojíte oslovit českou ženu. A jaký je rozdíl, mezi ní a Ukrajinkou, že se Ukrajinku oslovit nebojíte? Myslíte si, že Ukrajinka je hloupější, naivnější, prostší než Češka? Že se spokojí s málem? Abyste se nedivil. Každý člověk je jiný. A nelze hodnotit celkově podle národnosti, to je naprostá hloupost.

Připadá mi, že byste si za málo peněz chtěl hodně užít. Taková Ukrajinka nepotřebuje kosmetiku, drahé oblečení, spokojí se s běžným drinkem. Proto bych Vám přála takovou, která řekne: "Stačí mu modráky s bundou, k jídlu chleba se sádlem a místo piva ať se napije u pumpy." Jak by se Vám to líbilo?

Ukrajinky nejsou tak prosťoučké, jak jste si vysnil. Jsou to normální ženské, o nic lepší ani horší než Češky. Nehledejte podle národnosti, ale podle lásky. Zatím mi připadá, že ten prostáček jste Vy. A chudák Ukrajinka, která by Vám měla sednout na lep. Jaga.

pb®
hodnocení

10x
Je to přesně naopak a kamarád je buď špatný rádce nebo si z vás dělá srandu. Ukrajinky i Rusky jsou oproti Češkám fifleny, co si potrpí na kosmetiku, kadeřníka, manikúru, pěkné oblečení... A očekávají, že jim to muž dopřeje. Na oplátku mu ony uklidí dům a porodí 4 děti.

hodnocení

7x

Koukám tady se zase sešlo "kvalitních" odpovědí. Tazatel se ptá, jak je reálné seznámit se s Ukrajinkou, domnívá se, že ukrajinské ženy nejdou tolik po pozlátku a mají zřejmě jiné priority. Jestli má pravdu či nemá je otázka, ale není nutno z něho dělat hňupa.

hodnocení

4x

Samozřejmě tato myšlenka napadla jistě spoustu mužů. Někteří si pro ně nesměle jezdili přímo na hranice a pak je prodávali na sex.

Ukrajinky jsou většinou milé ženy, pracovité, z části skromné (ony chtějí dobré oblečení a dobře vypadat), umí se postarat o rodinu i domov a údajně jsou věrné. To je vše u ženy krásné. Neznamená to ovšem, že to nejsou ženy náročné. Rozhodně se nespokojí s pupkem piva u telky.

Můj osobní pohled na věc je, že ano mít Ukrajinku (nebo Němku) je krásná výhra. Ale nemám v plánu to přímo vyhledávat a snažit se přímo o to. Pokud nějaká přijde přirozeně do mého života bude to jen fajn.

beres
hodnocení

Umím trochu ruštinu a angličtinu.Ten první jazyk se trochu obávám použít,aby to ukrajinské ženě nepřipomínalo nepřítele.

hodnocení

3x

Samozřejmě, že bude více samotných žen než mužů, jako po každé válce. Ale co se týká nápadu navázat kontakt s Ukrajinkou: Vy máte problém navázat kontakt s Češkou a teď si trofáte na cizinku? To bude vypadat - Vy nesmělý, tedy lze předpokládat komunikační bariéru z Vaší strany a ona s přirozenou komunikační bariérou z důvodu neznalosti jazyka. Dál tu máme rozdíl plynoucí z odlišnosti kultur. Jakkoliv jsme si s Ukrajinci blízcí, rozdíly tu jsou. A nejen mezi námi a Ukrajinci, ale i mezi Ukrajinci navzájem. Ekonomický imigrant, jaké pamatujeme posledních 30 let, to není stejná sorta, jako k nám proudí poslední 2 měsíce. Zapomeňte na teplákové soupravy a igelitky. Typická ukrajinská žena je moderně oblečená, obvykle ve značkovém oblečení, má nalakované nehty, perfektní účes a bez makeupu nejde ani vynést odpadky. Radši bude šetřit na jídle, než by slevila z tohoto standardu. Nejsou to žádné skleníkové květinky, to ne, ale v tomto mají jinak postavený žebříček hodnot. Určitě se o sebe dokážou postarat, ale tradiční model, kdy chlap zajišťuje rodinu finančně a žena pečuje o teplo rodinného krbu, je na východě obvyklejší než u nás. Ještě Vám to přijde s Ukrajinkou snazší než s Češkou?

hodnocení

2x

Popracujte na svojom sebavedomi, problem je u vas.

hodnocení

1x
To je jednoduché. Zajdi na úřad práce a řekni, že nějakou u sebe ubytuješ a ještě na za to budeš brát prachy :) Soused říkal, že by si ze dvě osmnáctky vzal, tak jsem mu říkal, že se pak zastavím :) Ale nemyslete si, většinou jsou líp oblékané a upravené než naše ženské, takže jdou poznat už podle vzhledu.

hodnocení

0x
To je jednoduche. Az uslysite v okoli ukrajinky, tak zacnete volat slava ukrajine. Takhle je asi nejvic zaujmete a pak to chce pouzit svuj sarm a fantazii.
smode2
15.04.22 14:12
liska5

A na klopu nebo na kapsu si přicvakněte žlutý a modrý kolíček na prádlo...To taky letí...

Jeste bych si udelal na tvar modrozlute pruhy jako indian. Kolicky na poklopec, to uz je moc troufale. Maximalne na naprsni kapsu

smode2
hodnocení

0x
Stejně jako s jakoukoliv jinou. Žijete v omylu. Jistě, jsou zde jisté větší a menší pravděpodobnosti, ale ty jsou ve svém důsledku vedlejší. Pokud by platilo co píšete, pak by také platilo že hezké dívky jsou náročné a sebestředné fifleny k nimž se nelze přiblížit, a ošklivé jsou skromné, hodné a laskavé co jsou jednoduše přístupné. Ale není to tak. Nesouvisí to. Aneb běžně lze potkat tlustou umaštěnou fiflenu která si myslí že je středobodem vesmíru a má ji každý, zejména chlapi, sloužit...a taky lze běžně potkat dívky které jsou nejen krásné a z fleku by si střihly miss, ale jsou i skvělé partnerky, věrné, vyrovnané, pro rodinu a pohodu ve vztahu co mají v hlavě srovnáno.

liska5
hodnocení

0x

Teď jsme měli první Ukrajinský klub a mluvilo se především rusky, abychom si vůbec rozuměli. I u Vás bude nějaké takové pravidelné setkávání. Chce to koukat na facebook!: Hesla typu Hradec pomáhá Ukrajině. Mám dvě Ukrajinky nad 52 a72 a ty si přejí, abych mluvila pomalu česky, že pak rozumí. Že prý ukrajinština je blíž češtině a polštině, než ruštině! Ale rusky se učily jako my. A taky mají často příbuzné v Rusku. Milý zážitek mám, když se zeptaly, jak se čtou búkvy s ptíčkoj. Búkva je písmeno. Ptíčka je ptáček - háček! :-D

Ve městech a obcích se dělají sbírky tvanlivých potravin, konzerv, domácích potřeb, nádobí, drogerie a oblečení, kočárků, matrací, vaniček,.postýlek.Tv ..Charity se aktivují. Plno lidí nezištně pomáhá hledat ubytování, školu, práci, PC...Občas taky pomohu. A chlapi tam fungují jako dopravci - tam a pak k Ukrajinkám vozí větší věci na ubytovnu. Stačí si zjistit a angažovat se. Jen trochu pochybuji, že tam budou fešandy, co Tě budou vyhlížet. Nejsou ještě tak nastaveny. Trápí je válka, myslí na ty, co tam museli zůstat a bránit zemi...

hodnocení

0x

Když to kamarád tak vidí, tak ať ti tu skromnou Ukrajinku dohodí. Ani za extrémně vysokou odměnu nebudeš riskovat.

hodnocení

0x
No co já vidím ukrajinky po Brně, tak je to samá fiflena. A taková - pokud už by chtěla u nás někoho klofnout - rozhodně nebude mít v hledáčku pantátu, co ji pozve na krabicové víno, aby mu to pozvedlo sebevědomí. Většina chce jen přežít a vrátit se domů. Jinak zkušenosti mých známých hovoří o tom, že ukrajinky dokážou být taky pěkně vyčurané a naivní chlapy krásně oškubou. Skromné pracovité ženy nebo líné fůrie najdeš úplně stejně u nás i mezi ukrajinkama. Mimochodem tvůj kamarád nebude nejostřejší tužka v penále...

Povedzte Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým slovom "fiflena"?

007cz
Nebude to tím, že některé ženské jsou všechny stejné?
beres
Češky jsou podle názoru mého kamaráda největší zlatokopky a ukrajinky jsou skromné, budou si vážit každé maličkosti.Nepotřebují luxusní postel,klidně na nafukovací matraci ve spacáku vděčně přespí.Takže v létě stanovat do kempu v lese u jezera by se ušetřilo na dovče oproti zájezdům přes CK k moři, jak většina našich ženských narocně požaduje po svých chlapech.
smode2

Libor + 007 bodujete*palec* jinak fiflena = hanlivé pojmenování pro příliš parádivou a domýšlivou dívku/ženu

smode2:
Otázka směrovala na libor007, není mi totiž úplně jasné, jak pozná na ženách, která je Ukrajinka a ještě k tomu fiflena.
Píšu to proto, že také vídám Ukrajinky, na ulici, v supermarketech, ale že je to Ukrajinka zjistím až když zaslechnu jejich hovor, a poznat jestli je fiflena, tak to už jsem úplně vedle. Asi neumím správně číst v ženách, jako někteří místní diskutéři :-D

odbornik
hodnocení

0x
Asi si pletete ukrajinskè a africké ženy

liska5
hodnocení

0x

Fifleny né! Aspoň ty co znám, jsou jen rády pěkné a upravené. A hlavně žensky oblečené. Povídala jsem si s nimi. Říkaly mi, že by mi slušela víc sukně. A proč se prý tady oblékají holky jako kluci? Krásné české dívky a nosí černé těsné kalhoty s dírama na kolenou a černou bundu s kapucí. To nechápou. Asi tak.

Potkala jsem takového veselého akčního šedesátníka. Prodával suvenýry na pěší zóně, že výtěžek jde na nákup pro utečence. Říkal, že musí nějak pomáhat. A že prý žije několik let s Ukrajinkou a že to byla dobrá volba. Velice ji chválil.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]