Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje vinted peněženka?

Od: ivasad® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, kdo obchoduje na vinted... Už jsem prodala několik věcí, ve virtuální peněžence mám okolo 1000 Kč. Když chci něco koupit, nejde mi zvolit jako způsob platby vinted peněženka, nabízí se jen platební karta... Nevíte proč? Díky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ricotta
hodnocení

4x

To se zeptejte raději na podpoře Vinted.

Jinak na Vinted řádí podvodníci (viz vlákno v tamním fóru "Podvody na Vinted"), tak pozor i na ně.

Přesně, během jednoho dne dva podvodný nákupy.

hhhh
hodnocení

2x
Máte aktivovanou platbu přes kreditní kartu? Pokud ne aktivujte. Pak se vám to automaticky bude brát z vinted peněženky pokud to nějak nezmenite :)

Presne tak:Taky jsem měla stejný problém.Měla jsem v peněžence dost peněz,ale když jsem chtěla koupit nejaký predmet,nešlo mi zaplatiť.Pak mi někdo napsal,že i když mám peníze v peněženke,musím mít aktivovanou i platební kartu.Pak by to už mělo jít zaplatiť z peněženky.

hodnocení

Díky, opravdu je to tak. Už to jde.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]