Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoškola a zdražování

Od: ludik5 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtel bych se prosím zeptat - začal jsem pár měsíců zpět dělat autoškolu a mám za sebou několik jízd, poté jsem musel na dva měsíce autoškolu přerušit a teď ji dodělávám a vše v pořádku. Bohužel autoškola zdražovala asi o pět tisíc a já nevím, jak to bude teď.

Vždy po jízdě jsem podepisoval papír, že jsem tam byl.

Budu tedy teď platit za autoškolu původní a nezdraženou cenu, teď novou, zdraženou cenu nebo by se to mělo nějak přepočítávat (jízdy, co mám teď, budou za původní cenu a ty, které jezdím teď, budou za novou, zdraženou cenu?

Vím, že jediné info mi dá daná autoškola, bohužel teď není možnost kontaktu a potřeboval bych vědět cca přibližně, co čekat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to logické, pohonné hmoty rázem vyskočily nahoru, tedy se to promítne i do platby za autoškolu.

Pokud jste se přihlásil a podepsal smlouvu ještě před zdražením PHM, myslím si, že by Vám měli zachovat původní cenu. Za draho by to měli mít ti žáci, kteří by se přihlásili teď, po zdražení PHM. Ale nejlépe Vám skutečně odpovědí přímo v té autoškole, které se to týká. Jaga.

Dělala jsem autoškolu v roce 1973, za 450 Kčs. To už snad není ani pravda. ;)

Jasně 450,-...trapná vzpomínka na mládí.

A kolik jste vydělávala? 800-1000kč? Vlastně ta autoškola byla docela drahá ne?

Proč trapná? Je jasné, že výdělek byl také menší. Obecně se teď máme o něco lépe než předtím. Teď je ale vysoká inflace, tak za nějakou dobu se uvidí, jak nám bude nebo nebude dobře do budoucna.

To byla realita, žádná trapná vzpomínka, ale půlka platu. Nemohl si to každý dovolit jako dneska.

hodnocení

0x
Odpověděl jste si sám. My nemůžeme vědět, jak se škola zachová. Nicméně kurz se snad platí předem a já předpokládám, že máte zaplaceno. Přikoupené jízdy navíc už budou beze sporu dle aktuálních cen...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]