Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho po vytržení zadní stoličky mohu jíst a pít

Od: hajek* odpovědí: 3 změna:
Měl jsem před 2 dny vytrzený zub zadní stoličku.Vím že to potřebuje čas na regeneraci.Za jak dlouhou dobu mohu jíst už běžná jídla na obou stranách, obědy normálně a též kolik dní po resekci zubu se mohu trochu na oslavě narozenin napít alkoholu na přípitek,aby to tu zatahující díru do dásně nějak nepoškodilo?Už mne to nebolí.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

diesel1
hodnocení

3x
Kdo je víc cimprlich tak klidně až za týden.ja byl s vždy po ránu a v poledne jsem si uz dál normálně oběd. Po cca 3 hodinách a bez problémů.

hodnocení

1x

Tyhle informaci mi vždy řekl lékař po zákroku

mate59
hodnocení

0x

Klidně už teď,opatrně s tvrdým jídlem,S hojením dásně mají výhodu nekuřáci,alkohol můžete.Jestli je rána šedavá,je to znamení správného hojení.hlavně ránu nevyplachujte kamilkama,nechte tomu volný průběh.Chybějící zub by bylo vhodné nahradit implantátem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]