Nejste přihlášen/a.
Zdravím, v příštím měsíci jedu na týden se školou do Anglie na poznávací zájezd a spíme u rodin. S nečím takovým nemám zkušenosti a tak se ptám, co za dárek jim mám přivést? Stačí když jim přivezu tradiční jídlo, např. lázeňské oplatky, nebo mám k tomu přidat i nějakou magnetku z našeho města? Pročítala jsem už nějaké diskuze na toto téma, ale většinou lidé jeli na na delší dobu, 1-3 měsíce, a přiváželi např. knihy, porcelán... Jde mi spíše o to, aby to nebylo málo.
Předem děkuji za odpovědi.
Knihu o ČR - fotografie / památky, krajiny, města,.../ nebo o Praze, či Tvém městě. Nějakou naši potravinu, jako ty lázeňské oplatky. A jestli máte blízko čokoládovnu, likérku, prodejnu regionálních potravin, suvenýry nebo i na IC, tam se inspirujte. V Německu zabraly vyfukovaní a tažení sklenění andělíčci od našich sklářů. V pěkných krabičkách a hlavně lehcí a skladní. Každou noc jinde /na kole/ a tohle bylo platidlo. Hlavně starší Němky jásaly. V Anglii na to tolik nebudou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.