Mám přítelkyni,která si poslední dobou dává ultimatum,když pojedu s ní navštívit její rodiče,tak až se vrátíme k nám domů po týdnu ze svátků tak bude naše milování.V opačném případě mne vytrestá další abstinencí,abych trpěl nedostatkem intimních chvil a musel si to dělat sám.Já už byl u jejich rodičů a necítím se u nich dobře.Sešlost více lidí najednou popijejících alkohol a kouří všichni cigarety do nočních hodin,téma bezduché a nudné pro mne.Návštěvy si neváží,žádná tolerance ani respekt k druhému,není pochopení,vyčítavost,závist,jen samolibost a ponižovat někoho v narážkách,aby měl depky.Jsem sportovec,který má rád denní pohyb,přírodu a čerstvý vzduch a lidi do pohody.V této společnosti rodičů a sourozenců jejich se cítím jako ryba bez vody.Řekl jsem přítelkyni,že tam nejedu,protože mne tam nic nemotivuje.Maminka s dcerkou mne trochu drží v pasti,že sice se můžu podle sebe sám rozhodnout,ale za tím stojí že nebudu mít s mojí přítelkyní milování a dělá ji to dobře,že mne to bude chybět jako odveta za moji neochotu k nim jet na velikonoce.Jak tuto situaci mám brát a co si pod tou záminkou mám myslet a co věrné čekání na ní v situaci vyřeší?
Ona tě bude sexem vydírat za kdeco, bude se to jen stupňovat. Stará bréca bude do všeho kafrat ze svého velitelského štábu a přítelkyni navádět na další výdrby. Nakonec budeš připuštěn jen k samotnému oplodnění a budeš následně mít utrum. A budeš navíc vydírán přes děcko - nový levem. Řešení doufám pochopíš sám...
"Maminka s dcerkou ... za tím stojí že nebudu mít s mojí přítelkyní milování a dělá ji to dobře..." cože to? I maminka (která, Vaše anebo její) vám kecá do sexu? Zabalte to a zmizte od nich někam hooodně daleko. Dokud je čas. Pokud tedy nejste výrazně submisivní a nehledáte dominu(y).
Jaké jste měl před ní přítulkyně? Určitě ne takové. Nezůstávejte s ní, škoda času na ultimáta, výčitky a nařízení. Milování a mazlení několikrát týdně, ne za odměnu.
Změňte rajón, za pár let se budete divit, proč jste tak dlouho váhal.
Jdi od toho. Tohle nemá budoucnost. Nakonec tě jednou nechá ("připustí" ) a bude dítě a pak Tě pošle do háje a budeš jenom celý žíivot platit. Tak zavčas pošli do háje Ty ji. A pokud popisuješ její rodinu a je to opravdu tak, tak i pryč od takového příbuzenstva. Je to "sexuální" vyděračka a zřejmě to pramení i z její výchovy v této rodině. Na světě je hodně děvčat a podstatně lepších. Chce to jenom trochu hledat, neztrácet naději a nemyslet si že jsou všechny stejné.
K tomuto okamžiku jsem napočítal 119 ohodnocení. Doufám, že admin tento počet zaregistruje do statistiky hodnocení příspěvků v jedné otázce jako nej. Pochybuji, že by se našel vyšší... I těch 38x na jednu jedinou odpověď je hóódně... Aleši, v jednadvaceti letech ještě není pozdě hledat jinou!
Souhlasím s Axusem - to je velmi dobrý plán a jinak ano, občas se najdou typy co dávají sex za odměnu a mají svoje pány vycvičeny jako pejska když dostane po splnění úkolu pamlsek. Při čtení vašeho textu mě napadá jediné: zlatá Anča Dlaňovka A pak se někdo diví když je čím dál více třicátníků "netknutých"
Clověk by se neměl nechat vydírat a to ani finančně ani tělesně Takže pokud by za mnou ňaká přišla s takto hloupím návrhem tak by ve vteřiňe zjistila kdo doma nosí kalhoty Dobra rada bud si doma udělej pořádek nebo si radši najdi jinou nebudeš v budoucnu tak trpět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.