Zdravím, potřebuji od vás slyšet vaše zkušenosti s jednou sazkovou s jménem CashBet724 , vyhrál jsem u té společnosti před 7k€ a teď to potřebuji vybrat, ale není to tak jednoduchý, v obchodních podmínkách mají že u této částky chtějí poslat 500€ na účet a poté dostanu povolení peníze si vybrat, ale zdá se mi divné , že proč si ty peníze nemohou vzít z herního konta, ale musím to zvlášť posílat na jejich účet, nenašel jsem jejich sociální síťe, moc recenzí není, prostě celá stranka je divna se mi zdá.. Budu rád ta každou pomoc Předem všem děkuji
Podla vsetkeho podvod. Tych 7000 ste vyhrali len fiktivne a cielom je vylakat z vas tych 500. Ked zaplatite, ziadne obavy, bude este nutne doplatit 1000 ...
Skuste este opisat, ako doslo k tej "vyhre" ... Posielali ste tam nejake peniaze vopred, za to stavkovali a nasledne vyhrali? Alebo len jedneho dna dosiel mail o vyhre?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.