Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
měl bych dotaz ohledně kondomů jaké byste doporučili. Mám zkoušenosti pouze se značkou Pepino, které mi nešly moc dobře nasadit a Mondos z Lidlu které mají ještě 0,1mm menší šířku ale překvapivě jdou nasadit dobře. Mám ty sensitive tenší. Ale příjdou mi méně lubrikované než by mohly být.
Zjistil jsem, že se potřebuji do vybavit a chtěl bych zkusit Durexy, údajně je rozdíl v kvalitě poznat. Navíc jsou ještě trochu širší (56mm) ale mají dost druhů. Osobně bych preferoval tenší ať z toho také něco mám. Padly mi do oka Feel thin, pak Real Feel, které by měly mít tlustší stěnu ale jsou bez latexu. Nebo Classic, ale ty jsou asi obyč. Nevím, jak jsou na tom s množstvím lubrikantu, doporučili byste dokoupit gel?
Chápu, že se to může zdát jako hloupý dotaz a nejlepší může být prostě koupit a vyzkoušet, ale při cenách v supermarketu nebo na eshopu mi příjde výhodnější koupit větší balení třeba po 12-18 kusech a rád bych měl nějakou zpětnou vazbu (recenze mám přečtené) abych třeba pak 2/3 krabičky nevyhodil protože by mi nevyhovovaly...a komu bych je udal nevím.
Tenčené kondomy jsou fajn. Ale za durex bych tu vydřidušskou pálku nepřeplácel(pravda - stále levnější, než alimenty). Už se o to dvacet let nezajímám, ale vím, že jsem nějaké tenčené v rozumném poměru cena/kvalita měl vybrané. Subjektivní rozdíl nebyl tak velký, aby se durex už tehdy vyplatil(za dvacet let solidně podražil). Zkus se poptat v nějakém seriozním sex shopu popř pohledej stránky výrobců kondomů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.