Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

19 let a doteď bez vztahu

Od: fdfdfdf odpovědí: 3 změna:

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 11. 04. 2022 21:16:50
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

A s čím potřebujete poradit? Jste na poradně.cz

karolima
hodnocení

Dobrý den, je mi 19 (skoro 20) a doteď jsem nikoho neměla. Diskuzi zakládám, protože by mě zajímal váš názor na mou situaci, případně ocením jakékoli rady. Neřekla bych o sobě, že jsem vysloveně ošklivá, ale nikdy o mě neměli zájem hezcí kluci. Doteď jsem s nikým nechodila. Párkrát mi někdo naznačil, že by se mnou chtěl chodit, ale i když byl dotyčný fajn, tak prostě nebyl můj typ. Neměla jsem zájem se s dotyčným ani sbližovat a dávat mu tak falešné naděje, protože mi bylo už od začátku jasné, že s ním chodit nechci. Teď nechci znít jako namyšlená kráva, ale co jsem se ptala nenápadně kamarádek a ukazovala jim fotky, tak ani ony by si nevybraly... A já prostě nechci být s někým jen proto, abych někoho měla. Nemůžu vzít toho prvního, který si o mě řekne. Jeden čas jsem se snažila hodně chodit mezi lidi a doufala jsem, že narazím na potencionálního přítele. Což se ale nestalo, a tak to vzdávám. Jsem naivka. Představuju si, že zažiju lásku na první pohled, a budeme spolu až do smrti. Nemůžu prostě být s někým jen tak. Chci aby mě ten člověk přitahoval jak vzhledem, tak povahou. Když dojde ve společnosti na téma "vztahy", raději lžu, protože podle mě nikdo nedokáže pochopit, že jsem v tolika letech ještě s nikým nechodila - tudíž jsem ke všemu panna. A samo o sobě mi ten fakt nevadí, ale když si teď představím, že bych se seznámila s nějakým klukem ve věku 20 - 23, tak budu děsně nervózní, protože on už bude mít určitě nějaké vztahy za sebou, ale já budu absolutně nezkušená. Vůbec nevím, jak to funguje, jak se chovat, co se dělá na rande. Možná to zní hloupě, ale já jsem normálně nervózní, a tohle to ještě 100x zhoršuje. Díky za přečtení a případné odpovědi

unkl
hodnocení

0x
vůbec to neřeš. Je mi 21, žádné vztahy ani zkušenosti. nevidím důvod si někoho hledat. vyhovuje mi to tak. jednoduchý život je super

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]