Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na kolegyni

Od: da odpovědí: 4 změna:

Hezký den,

mám takový menší problém. V práci se mi líbí jedna kolegyně, která je sice starší ne o moc, má dvě děti, ale je mi velice sympatická a sama, jelikož před Vánoci po nezhodách (asi) vyhodila svého přítele a od té doby je sama. Já jsme delší dobu taky sám, bydlím se staršími rodiči a práce je stále dost , někdy nevím, kde mi hlava stojí, ale zpět. Někdy v březnu jsem se asi pomátl nevím, prostě jsem začal do ní jít podpichovat, flirtovat ažto zašlo do bodu, kdy jsem jí udělal svačinu, to bylo taky trochu z hecu obou. Neodmítla. Bohužel děvčica prochází těžkým obdobím zůstaal na vše sama dům, děti, bývalý možná dělá potíže nevím, a teď do toho jsem začal já. Nejdřív jsem to zkusil zda by si se mnou nešla někde sednout, to odmítla, že ne někdy určitě, dejme tomu čas, co je v domě není pro mě, hodně pije atd... Beru, ale prostě ten červík tam je proto jsme pokračoval se svačinami, což po jedné stránce odmítla, ale poté připustila, že občasná svačina se hodí. Po čase teď v dubnu jsem to zkusil opět jí vytáhnout do kina i s malou no nejdříve, že se zeptá doma, ale nakonec to neklaplo, že se jí to opět začlo nějak hroutit atd. Nevím už jak dál, je mi sympatická a chtěl bych ji a vidím, že i když si hraje na silnou a takovou frajerku (jak ženy), tak se trápí a je unavená ze všeho a prostě rád bych jí pomohl a mám starost o ní. Už tak jí dělám svačinu každý den mě to nezabije, ale chtěl bych jí někde vytáhnout, má ráda koně... Nevím poraďte prosím

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dobrý den. Když nemá zájem, tak se nevnucujte. Ona řeší své problémy a o Vás, bohužel, nestojí. Přestaňte jí dělat svačiny. I když to myslíte asi dobře, neocení to. Abyste se nakonec necítil hodně trapně.

tak
hodnocení

3x

Tak teď asi nemá dobré období, je po rozchodu a na novou známost se třeba ještě vůbec necítí. Možná se bojí i dalšího zklamání, do toho dvě děti, to by asi už těžko unesla. Jinak kdyby měla zájem, určitě by byla ráda, že potkala někoho, kdo jí chce pomoci. Ale tak to ona asi necítí. A také si myslím, že vy si ani dost dobře neumíte představit, co by vás s touto ženou čekalo. Jestli jste jako přiraven na její dvě děti, také hodně pije, možná zanedlouho by se vám toto vše příčilo. Jste asi spíše zvyklý na takovou tu svobodu, přišly by ale starosti, možná neshody. Asi by jste to měl všechno ještě přehodnotit.

da
hodnocení

Myslím, že máte asi pravdu, kdyb měla chuˇdo vztahu vypadá to jinak. Já se jen snažím jí někde vytáhnout, protože člověk vidí, že jí to žere a ubíjí. Co se týká dětí, jeden vztah s dětmi jsem absolvoval, take tam problém není. Navíc je mi sympatická a je to šikovná dívčina. Uvidíme jak se to vyvrbí, nechi tlačit na pilu, protože má toho hodně na řešení.

hodnocení

1x

Rozchod s přítelem, starosti a ještě otravuje další chlap - živočišný druh co zklamal.

Musí zase najít důvěru a chuť tomuto druhu dát šanci.

Kamarád na kterého je spoleh, nechce hned do poslete by se třeba hodil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]