Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zalíbit?

Od: zetor odpovědí: 8 změna:
Jak se mám zalíbit z pohledu muže, slečně?
Mam dlouholetou kamaradku, nikdy jsem to tak nebral, ale az ted zacinam citit, ze bych chtel neco vic. Bohuzel vim za ty roky, s kym mela vztahy a jaky ma typ muze, tak ja jsem bohuzel pravy opak.
A zaroven nechci hned vystrelit a tim o ni hned prijit. Chci pomalu nejakym zpusobem se zalibit, aby tam zacala videt neco vic i ona.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Být pozornej, vtipnej, pohodovej a trochu akční. Nestěžovat si a nefňukat. Trapasy brát s humorem Společně něco podnikat, třeba výlety, budovat zahrádku, ale nevyznávat lásku, když není jasné, zda k Tobě něco cítí. Určitě měj své koníčky, svůj čas. Nebuď jen s ní. Je velká chyba na někom viset. Tak budeš nepřitažlivý. Láska je touha. Když budeš jak hlídací oddanej pes, tak po takovém se netouží. A buď trochu chlap, rozhodnej!

liska5

Jo a trocha obdivu a chvály může dělat divy: Tohle Ti moc sluší. Krásně jsi to udělala! To byl výbornej nápad. Tos dělala sama? No,super! To Tě obdivuji, že to všechno stíháš. Máš to úžasné...A taky buď trochu tajemnej. Nemusí o tobě hned vědět všechno. A nepomlouvej. Neptej se na počty partnerů. každý máme nějakou minulost. Nebuď moc úzkostlivej a puntičkář. Po příchodu z obchodu zapisovat do výdajů počet rohlíků je trapné... A neshazuj se, když o sobě mluvíš. Někdo to má ve zvyku, a tím s škodí. Každej jsme výjmečnej...

jm
hodnocení

2x
Měnit sebe kvůli vztahu bývá dočasné. Vztah se zřejmě rozpadne, pokud se vrátíte do zajetých kolejí.
liska5

Žena si myslí, že se chlap po svatbě změní.

Chlap si myslí, že se žena po svatbě nezmění.

A oba se mýlí...

hodnocení

1x

Žádný návod neexistuje, nelze se na povel někomu zalíbit. Bud tam přitažlivost je, nebo není, to nelze vynutit. Ona to vycítí, že o ni máte zájem, můžete jí třeba dát květinu, nebo ji líbnout na tvář, ale víc nepodnikejte, nebo ztratíte i to přátelství. Vyčkejte, jak se ona zachová.

hodnocení

0x

Já si myslím, že není třeba se zalíbit, že je potřeba dát najevo, že se vám líbí a že o ní stojíte, že jste s ní rád. Prostě je potřeba se začít dvořit. Kultivovaně a netlačit na pilu, jak se říká. Nepředvádět se, ale zajímat se o ni.

zetor
hodnocení

A jak je mysleno dvoreni? Jiz neco takoveho podnikam. Kvetiny mi prijdou az moc, protoze z niceho nic ji dat kvetinu, je celkem hrr.
Zatim se chovam mile, vzdycky na schuzku prinesu mensi pozornost, ale nic velkeho.
Nechce se mi tlacit na pilu, je po rozchodu. Je nam uz kazdemu 30, takze nechci pusobit jako pubertak a hned vyuzivat situace. Ona se chova taky velmi pekne, ale nemuzu stale urcit, zda by tam neco bylo a mam obavy, abych si to pratelstvi neznicil, kdyz budu najednou z niceho nic po letech o ni usilovat.

Bezva, první kroky už jsou. A přidat pár doteků? Za ruku, pohlazení, polibek na tvář při vítání a loučení? A dávat pozor na reakci!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]