Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysvětlení storno ubytování na airbnb

Od: jarkaa odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak pochopit význam věty v případě storna pobytu na airbnb?
"Vrácení 50% ceny, mínus první noc a servisní poplatek"
Ubytování stojí na dvě noci 3000Kč, jedna noc je za 1500Kč,
- poplatek za úklid 200Kč
- servisní poplatek 400Kč
Jak by jste to pochopili?
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

že je to drahé a storno prakticky není. Mám raději Booking.com, kde jsou pravidla naprosto jednoznačně napsaná.

mate59
hodnocení

1x

Vybral bych si jiné ubytování,kde jsou jasně dané podmínky,ne se pak neúspěšně dožadovat peněz a zbytečně se handrkovat.

id
hodnocení

1x

Já to chápu takto. Zaplatil jste 3000,- Kč, storno je 50% = 1 500,- to by byla vratka jenže první noc zaplatíte, to je těch 1 500,- Kč, tak jste na nule. ještě doplatíte 400,- servisní poplatek. *zed*

jarkaa
hodnocení

Dobrý den, jsem v tom zamotaná, když zaplatím celkem 3000+200+400 celkem to bude 3600Kč a musela bych to pak stornovat.
O kolik příjdu?
Děkuji
id
Zaplatíte 36oo a pri stornu vám vrátí 200,- Kč za úklid neboť po vás nikdo nemusí uklízet.
jarkaa
hodnocení

Ano to storno by asi opravdu bylo moc drahé a vrátili by mi 200Kč z celé částky, to bych nechtěla riskovat
Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]