Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pasta na odvykání kouření

Od: d3xter odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny,

snažím se přestat kouřit, ale sám od sebe to nedokážu. Od kámoše jsem slyšel, že existuje nějaký přípravek ve formě "pasty", která se aplikuje do úst a má odradit kuřáka zapálit si cigaretu tím, že při potáhnutí úplně změní její chuť (bude hnusná), v horším případě vyvolá dávivý efekt...

Nevíte, kde bych něco takového sehnal, popř. hméno konkrétního výrobku? U nás v lékarnách vůbec o nuičem podobném nevěděli.. :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nic takového patrně není. Pokud se ze své závislosti na nikotinu nedokážeš dostat kvůli slabé vůli sám, zkus některý z výrobků firmy Nicorette.

hodnocení

0x

Kdysi něco takového bývalo, ale černaly po tom zuby. *plac*Pochlap se a vydrž, Prťka, vydrž! ;) Sám sobě neříkej-Nesmím! Říkej si-Nechci! Jsem dobrý, nechci! Nemusím! *klik*A na to místo, kde jsi míval cigarety si dej výrazný lístek _ROZHODL JSEM SE NEKOUŘIT. A napiš si proč nechceš kouřit a dej si to na místo, kam nejčastěji koukáš. *jasne*A nebuď ani naštvaný, ani najedovaný. Buď na své rozhodnutí pyšný, hrdý! Koukej, jak vycházejí lidi od někud a jako narkomani tancují taneček-Kdepak to mám?! A zapálí si a táhají kouř, žíly na krku, tváří se jako debilové, smrdí jako popelníky. *placni* A ty nic! Voníš, nikdo a nic ti nediktuje, co máš dělat! Ani cígo! Raduj se! *ua*Nemusíš! A když se někdy po pití pochlapíš a řekneš si, že jednu zvládneš, uvědom si, jakou má štiplavou a smradlavou chuť. A típni ji! Nepřekovávej ten fuj taxl! *jasne* Když jsem to já, po 38 letech kouření takhle zvládla, zvládneš to i ty. Neboj, přece se ze žvár nepotentuješ! No ne?!*palec*Nedej se!

lidus*
hodnocení

0x

Nač drahé pasty a podobné komerční nesmysly k ničemu. Mě tu nahlodal svým úmyslem přestat Camelot a nekouřím. Nemyslím si, že je to na furt, už jsem nekouřila rok a znovu začla ale beru to jako takovou očistu těla a duše.To, že ušetřím je také pravda.Přestat kouřit, je podle mě docela snadné ale přestat si okusovat nehty je dle mých závěrů nemožné.

22.07.10 11:03

lidus-*haha**pusa*

malalusy*
hodnocení

0x

Ahoj,tak nedá mi to abych neodpověděla. Už jsem to tu jednou někam psala. Kupte si přes net knížku od pána jménem Allen Carr,jmenuje se to v češtině Snadná cesta jak přestat kouřit. Stála asi 250 kč,nebo tak nějak. Já hulila jsk sádrovej ježek,červený startky,cca 20-30denně. Já to dočetla típla cigáro a jsem happy,A nejvíc šťasná jsem ,když jsem tomu nějak vystavená,třeba,když si jdem večer sednout na pivko na zahrádku,nebo když jsem ve stresu,nebo při každé takové situaci,co jsem měla NAUČeno jít hulit,to mi pak vžycky dojde...jééé...já NEMUSÍM ...to je paráda*ua*

doplněno 22.07.10 11:46:

A kašlete na žvejkačky,náplasti, spreje, kapky,prášky,elektronický šidítka. Všechno jsou to jen ptákoviny,který z vás tahaj peníze. Všechny tyto firmy spolupracují s tabákovými společnostmi...(beztak*bum*)

doplněno 22.07.10 11:49:

jo a jak píše Lidus,je to snadné. Ta knížka je to jen o tom,aby vám to řekla,když nejsme schopní na to přijít sami

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]