Nejste přihlášen/a.
dobrý den, na doporučení po závažné nemoci jedu poprvé do lázní, a vůbec nevím, jak to tam chodi, jako v hotelu nebo v nemocnici, tj vzit si ručníky, toal. papir a tak, můžete mi prosím poradit,děkuji
Mám ráda spíš klid, pohodu, než drbání do noci na pokoji. A aby se mi snad někdo hrabal ve věcech, to teda už vůbec...
Proto jsem požádala o jednolůžkový pokoj a za příplatek jsem ho skutečně dostala. Při pokoji byla maličká koupelna. Sprcha a umyvadlo. Proto mi vyhovovaly vlastní ručníky i osušky. Ty lázně na jednotlivé pokoje k dispozici nedaly, používala jsem proto bez problémů vlastní.
Záchod byl nedaleko na chodbě /vzpomněla jsem si na Bolka Polívku: A hajzly máte na chodbě!/, byl vždycky čistý, toaletního papíru vždycky dostatek a dokonce i vůně ve spreji, kterou mohl kdokoliv použít. Ale jak mi přiznala uklízečka, někteří ji i kradli. Prý dost často. Takové lidi bych vypakovala z lázní - a hybaj domů, když se neumíte chovat. /viz Anděl na horách.
/
Po různých koupelích, cvičení v bazénu či plavání jsme vždycky dostali nádherně vyžehlené prostěradlo. To odsálo zbytky vody na těle, ručník či osuška už zde nebyly naprosto třeba.
Byla jsem tam nadmíru spokojená. Dobrá péče, chutná plná penze a současně i volno k prozkoumávání okolí s hůlkami. Škoda, že to tak rychle uteklo. Jaga.
Kruciš, jak já bych jela zase. Ale jsem zdravá, lázně asi nepotřebuji. Nakonec, to tak je asi nejlíp.
Totaku, nebylo to tak zlé, jak si myslíte. Janské lázně, lázeňský dům Evropa, asi 300 m od centra. V roce 2016. Sama jsem to tak chtěla, původně mě chtěli ubytovat přímo v centru v Janském Dvoře, /pokoje jen po dvou, WC při pokoji/, na jídlo a procedury se jen sjelo výtahem. Nechtěla jsem, chtěla jsem právě trochu ten pohyb, ne být jako knedlík. Záchod v Evropě byl jen přes chodbu, asi 5 m daleko a vůbec mi to nevadilo. Zabudovaný trezor ve skříni byl.
A vzpomínám, že to tehdy stálo 2.000 Kč, ten příplatek za jednolůžák. Dnes je to už asi dražší, jak jsem slyšela, prý se dokonce připlácí v řádu stokorun za den podle ročního období. To říkala známá, která byla v lázních Jeseník. Proto chtěla jet už v únoru, kdy se do lázní každý nehrne, že je to prý levnější denní poplatek, než třeba v dubnu. A v létě to naskakuje nejvíc.
Poplatek za TV 20 Kč na den. Stejně tak za ledničku. Já si ale musela namražovat gelové obklady na nohu, proto mi lednici dali zdarma jako součást léčby.
Drahé to tedy nebylo. Jinak jsem moc neutratila. Do cukrárny jsem nechodila /dia zákusky nevedli , prý není zájem/, ani tancovat, jen nějaké přednášky, koncerty a jednou kino.
V těchto lázních nebylo moc lákadel na peníze, je to spíš klidné, až ospalé městečko. Ale pomohli mi. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.