Večer umýt nos mýdlem (odmastit), osušit a nalepit. Jen to není na úplně denní (noční) použití. Tím častějším celonočním nalepením se podráždí pokožka nosu, ale pokud vím, že mám úplně neprůchodný nos, tak to použiju.
Koupil jsem takové silikonové košíčky z aliexpresu.
Celkem to funguje, jen mi to v nose vadí a druhá věc pokud přes to dýchám není to nehlučné. Zkusil jsem jednou a nepoužívám to.
knick
Děkuji za Vaši zkušenost. Na Ali jsem to viděl, tak vím že existuje více druhů. Už objednávám (a výrazně dražší než na Ali), protože to nejde koupit např. v lékárně. Ale na Slovensku to prodává i drmax. Díky
Existují takové svorky na nos, co se zvenčí připnou a působí na tlakové body zboku v půli nosu a těsně vedle, jak končí ta kůstka.. Tam když to mačkáte, tak se zlepší průchodnost nosu.
joudic*
no ty svorky podle me delaji opak prilepi se a nosni dirky roztahuji
liska5
Píšu svorky zlepší průchodnost nosu /akupresurně/. Takže nejde o opak.
knick
Ano, existují klipsy tvaru U a na koncích mají kuličky-magnety, které se nasadí na nosní přepážku a tu "mačkají". Prodávají je obchody s dárkovým zbožím..Nevěřím v nějaký účinek. Ale třeba má někdo dobrou zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.