Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám dotaz ohledně reklamace.Dne 8.2.2010 jsem zakoupila kočár v kamenném obchodě.Při koupi mi bylo sděleno,že pokud se vyskytne nějaká závada a budu uplatňovat reklamaci,tak mi bude poskytnut náhradní kočár.Bohužel po 5ti měsíčním používání se vyskytlo na kočáru 6 závad a když jsem kontaktovala vedoucí obchodu s tím,že požaduji náhradní kočár po dobu vyřízení reklamace,tak mi bylo sděleno,že neexistuje,že tyto služby už neposkytují.Ovšem v čem mám vozit 5ti měsíčního syna nikoho nezajímá.Nejspíš ho budu 30 dnů,což je ze zákona lhůta k vyřízení reklamace nosit v náručí...Prosím o radu jak v takovéto situaci postupovat,na co mám nárok,nevím kam jinam se obrátit.Jak postupovat v případě,že 30ti denní lhůta na vyřízení reklamace uběhne a kočár nebudu mít k dispozici.Děkuji Lenka Dlouhá
Jakmille uplyne 30 dní. Můžete dojít do prodejny a požadovat na zpět peníze nebo úplně nový kočár stejné značky, nebo se domluvit na jiné značce s tím, že cenu doplatíté nebo vám zbytek vrátí. Pokud nebudou chtít sporupracovat, pohrozila bych kontrolou finančáku, higieny, ČOI atd..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.