Nejste přihlášen/a.
chtěla bych si virtuálně zakoupit EURA a USD.
Chtěla bych si zkusit hrát s kurzama za účelem výdělků.
Možná i časem komodity, ale prozatím jen měny.
Neobchodujete s nimi někdo?
Cílem je koupit co nejníže, pak držet koupené a prodat co nejvýše.
Mohu to udělat i v hotové, ale není výhodnější to udělat online virtuálně? Nevím ještě jak ten zisk pak danit.
Děkuju zkušeným investorům
5x
Ve směnárně je asi velký rozdíl nákupu a prodeje,to máte pravdu.
Dáte mi odkaz na ty akcie Tesly?
Když si založím účet EUR a USD, tak za to budu měsíčně něco platit?
Mám v úmyslu koupit EURO a dolar když se mi bude zdát dole a pak ho držet,prodám až bude nahoře.A kdo mi to pak zdaní?
2x
Když by stouplo EUR i USD o 1Kč tak z 50 tisíc Kč to hodí 2500Kč. Nebo znáte i něco lepšího / stejné riziko?
0x
0x
Online převádět měny není problém, ale nikdy není spread nulový. Takže aby byl nějaký zisk, tak by rozdíl kurzu musel být vyšší než spread. A pak je ještě otázka postoje banky k takové činnosti. Moje banka mi umožní několik převodů měsíčně bez poplatku se spreadem takřka zanedbatelným, další jsou zatížené malý poplatkem - sice malým, ale přece jen tam je.
Já jsem takhle pokusně zkusil kryptoměny - jen tak z legrace jsem koupil Ethereum za 100 Kč a koukám co to dělá. Většinou je hodnota kolem 120Kč, dnes náhodou 138Kč - to je vynikající výsledek, jen kdyby to nebylo 100Kč ale alespoň 100 tisíc. Ale opět platí, že několik transakcí mám zdarma, za další vybírá banka poplatek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.