Nechapete princip hypoteky : je to pozicka z banky, kryta zaloznym pravom banky na byt / dom zapisanym v katastri. Pri smrti majitela bytu prejde byt a tiez aj nesplatena cast dlhu na dedicov. Poistit sa mozete proti neschopnosti splacat, napr po tazkej autonehode, ked skoncite na voziku.
takove pojisteni je, pro pripad umrti, ale stoji hodne, ze se to nevyplati a nakonec budou vasi smrt zpochybnovat, ze jste ji mohl zabranit lepsi udrzbou :D
Mě to stojí 50 Kč měsíčně, to mi nepřijde jako nějaká hrozná částka (samozřejmě záleží na pojistné částce). A u pojištění tak nějak člověk doufá, že se mu nevyplatí, nebo ne?
Já také měl pojištění pro případ ztráty zaměstnání či úmrtí. Trochu jsem doufal, že pokud je člověk pojištěný...tak se nic mimořádného nestane ...a zatím jsem tu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.