Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz ohledně toho, kdo je v právu?
Minulý rok jsem si koupil permanentku (B) s neomezenou časovou platností za tehdejší plnou cenu. V prosinci provozovatel oznámil, že od nového roku zdražuje nové permanentky (C), ale do konce března budou fungovat ty staré permanentky (B). Jelikož jsem ale ještě čerpal úplně starou (A (je ale jinak totožná s B)), tak ta nevyčerpaná (B) mi zbyla i teď po deadlinu - a provozovatel po mně chce za každou návštěvu doplatek, i přes to, že mám sjednanou kompletní službu za starých podmínek.
Má právo po mě chtít doplatek, když jsme vlastně tehdy "uzavřeli smlouvu"? Děkuji.
No ona žádná smlouva není - proto jsem to napsal do uvozovek. Jde o prostý prodej permanentky oproti hotovosti. Nemám ani doklad o koupi. Jde mi o to, jestli má provozovatel právo změnit v průběhu takto podmínky.
Férová podmínka by podle mě zněla: Od ledna zvyšujeme ceny nových permanentek, ale u starých platí původní podmínky až do jejich vyčerpání (realita je ale: máte tři měsíce a pak doplatek za každou návštěvu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.